Ce numesc celebritatile "acasa". Cat costa si cum arata (Galerie foto) - DiCaprio are apa cu Vitamina C la dus

Duminica, 06 Iulie 2014, ora 09:30
7163 citiri
Ce numesc celebritatile "acasa". Cat costa si cum arata (Galerie foto) - DiCaprio are apa cu Vitamina C la dus
Foto: Business Insider

Pentru omul de rand, a locui in New York nu e deloc ieftin. Dar cand ai in conturi milioane de dolari si stii ca un apartament in anumite zone ale acestei metropole este o investitie, esti atent la ce se intampla pe piata imobiliara si transformi un apartament rece, de la etajul 50, intr-un camin.

Cu ajutorul unor companii imobiliare, Business Insider a alcatuit o lista a celebritatilor care detin apartamente sau case in New York, chiar pe unele dintre cele mai scumpe.

Designerul Tommy Hilfiger este unul dintre acestia. In 2008, acesta a cumparat un penthouse cu 50 de milioane de dolari. In urma cu cateva luni, l-a scos insa la vanzare, cu 80 de milioane de dolari. Asta, dupa ce el si sotia lui au investit inca 20 de milioane de dolari in renovare.

Apartamentul de 560 de metri patrati are patru dormitoare si se intinde pe doua etaje, oferind privelisti spre Central Park.

Tot in 2008, si cantaretul Sting a cumparat un duplex de cinci dormitoare, in Central Park West, una dintre cele mai exclusiviste adrese din Manhattan. Vecinul sau este chiar CEO de la Goldman Sachs, Lloyd Blankfein.

Sting se bucura de o terasa imensa si de spatiu de locuit de peste 500 de metri patrati. Totul, pentru 26,5 milioane de dolari. De fapt, cantaretul a spus ca nu va lasa copiilor sai nimic mostenire, pentru ca banii vor fi cheltuiti pana la moartea sa.

Sting isi pune copiii la treaba: Nu vreau sa le las conturi in banca. Trebuie sa munceasca

Tot 26,5 milioane de dolari valoreaza si casa actorului Hugh Jackman, starul din "X-Men". Apartamentul sau se intinde pe 3 etaje, insumand peste 1.000 de metri patrati, fiind cel mai mare din cladire.

A fost cumparat in 2008 cu 21 de milioane de dolari, panorama spre raul Hudson valorand mult. Inainte sa fie locuit de Jackman, acesta a fost al unui miliardar, care il scosese pe piata la ametitorul pret de 40 de milioane de dolari.

Are cinci dormitoare, o bucatarie profesionala, o sala de gimnastica, sauna, biblioteca si crama.

Sarah Jessica Parker si sotul ei, Matthew Broderick, au mai multe proprietati in New York, ultima achizitionata fiind o vila pentru care au platit, in 2011, 19 milioane de dolari. Casa fusese scoasa la vanzare timp de doi ani, cu pretul de 25 de milioane de dolari. Cuplul a asteptat si a meritat, cumparand-o cu un pret mai mic decat cel cerut.

La inceputul lunii trecute a fost insa din nou scoasa la vanzare. Are peste 600 de metri patrati, cinci dormitoare, sapte seminee, sistem de securitate high-tech si o curte linistita. Peste drum locuieste Amanda Seyfried.

In septembrie anul trecut, actorul Alec Baldwin si sotia sa, instructorul de yoga Hilaria Thomas, au cumparat o "prelungire" pentru penthouse-ul lor. Pe casa dadusera deja 12,5 milioane de dolari, iar "prelungirea" a fost de 2,25 milioane de dolari.

Cei doi au devenit parinti in august, anul trecut, si intentioneaza sa foloseasca spatiul aditional, pentru care au platit cu 100.000 peste pretul cerut, pentru a o caza pe viitoarea bona.

Apartamentul celor doi, un duplex, se afla intr-o cladire din anii '20, la etajul 12. Noua achizitie se afla doua etaje mai jos, la 10. In cladire se afla si un centru de fitness si o camera de joaca pentru copii.

Tom Brady si Gisele Bundchen detin un apartament de trei camere, estimat la 14 milioane de dolari, pe One Madison, la ultimul etaj, 47. Apartamentul, cumparat anul trecut, in octombrie, ofera o panorama de zile mari, mai ales ca ferestrele sunt din din podea pana in tavan.

Cladirea se afla inima Manhattanului, asa ca pretul este dat mai ales de zona.

Cei doi detin mai multe case, printre care si o vila cu o vie imensa in Brentwood, California, dar si o alta in Brookline, Massachusetts. N-au facut insa mari sacrificii pentru a le cumpara; Gisele este cel mai bine platit model din lume.

Cel mai bine platit model din lume - vezi cate milioane castiga

Actorul Denzel Washington locuieste la adresa 15 Central Park West, apartamentul situat intr-un zgarie-nori costand 13 milioane de dolari. Are trei dormitoare, patru bai si a fost cumparat in 2006.

Regizorul Sofia Coppola locuieste pe strada Morton, intr-o casa cumparata cu 9,6 milioane de dolari, dar care acum valoareaza 13 milioane, unde piesa de rezistenta o reprezinta gradina de aproape 200 de metri patrati.

Actrita Julianne Moore sta intr-o vila veche, pe care a cumparat-o in 2003 cu 3,5 milioane de dolari si pe care a incercat sa o vanda in doua randuri, ultima oara cu 12,5 milioane de dolari, fara succes insa.

Casa are sase dormitoare, trei bai si a fost construita spre sfarsitul anilor 1800. Chiar daca este o casa eleganta, amintind de trecut, are o sala mare recreationala si siteme de securitate high-tech.

Beyonce si Jay Z, cel mai banos cuplu din SUA, au cheltuit 6,85 de milioane de dolari pe un penthouse obtinut dintr-un fost depozit de caramida din Tribeca, New York, construit in 1929. Valoarea sa s-a dublat in 10 ani.

Rockerul Keith Richards, membru al trupei Rolling Stones, detine, impreuna cu mult mai tanara sa sotie, Patti Henson, un penthouse pe Fifth Avenue, cumparat cu 10,5 milioane de dolari in urma cu doi ani.

Trei apartamente separate au fost unite, formand "casa" lor. Cei doi beneficiaza si de trei terase la etajul intai.

Trage cu ochiul in locuintele vedetelor (Galerie foto)!

"Lupul de pe Wall Street", Leonardo DiCaprio, detine un apartament de 10 milioane de dolari aproape de Districtul Financiar.

E vorba despre un "modest" apartament de doua camere din Greenwich Village, unde la dus curge apa imbogatita cu Vitamina C, unde totul e echipat pentru aromoterapie, podele sunt incalzite si ar avea capacitatea sa imbunatateasca postura. Orice pentru ca Leonardo sa ramana tanar.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#case celebritati, #vedete case preturi, #vedete case New York, #celebritati case poze , #stiri Beyonce