Bercea Mondialu cere mila judecatorilor: Am in grija zece copii, unul are SIDA

Joi, 05 August 2021, ora 16:232241 citiri
Bercea Mondialu cere mila judecatorilor: Am in grija zece copii, unul are SIDA
Foto: Arhiva

Bercea Mondialu a incercat din nou, miercuri, sa-i convinga pe judecatori sa-l elibereze, insa de aceasta data motivul invocat nu a fost claustrofobia, ci copiii bolnavi de care are grija interlopul.

Astfel, Bercea le-a spus magistratilor Curtii de Apel Craiova, care judeca recursul acestuia fata de decizia Tribunalului Olt de respingere a cererii de eliberare provizorie, ca are un copil bolnav de SIDA si alti noua minori in ingrijire, potrivit Jurnalul National.

Bercea Mondialu, a fost audiat, marti dimineata, de magistratii Curtii de Apel Craiova, unde se judeca recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Olt prin care a fost respinsa cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a cunoscutului interlop din Olt.

Bercea Mondialu incearca, din nou, sa-i convinga pe magistrati ca este claustrofob

In fata Curtii de Apel Craiova s-au strans peste 20 de membri ai familiei lui Bercea Mondial care au fost supravegheati de zeci de forte de ordine pentru prevenirea oricarui incident.

Curtea de Apel Craiova urmeaza sa decida marti daca Bercea Mondial va fi sau nu eliberat din arest.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, a fost arestat, in urma cu doua saptamani, pentru tentativa de omor calificat, fiind acuzat ca si-a injunghiat nepotul. Bercea s-a declarat nevinovat, precizand ca nu ar fi fost capabil sa-si atace nepotul pe care el l-a crescut.

Bercea Mondialu este cunoscut ca facand parte din lumea interlopa din judetul Olt.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, au fost cercetati de Politia Olt, in ultimii cinci ani, in aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite in urma unor plangeri facute intre ei, iar in prezent mai sunt in lucru sase dosare penale pe numele lui Bercea Mondialu.

Comentarii
buburuza53
rank 5
MAI BERCIULE,NOROCUL NOSTRU CA SUNT IN VRIE JUDECATORII,PRESA E CU OCHII PE TINE SI MAI STAI CUMINTEL ACOLO CA STAI BINE.
samoritu
rank 2
pai sa ne arate pe cartea de munca unde lucreaza sa-si intretina copii aia multi