Cum au ajuns mai mulți șoferi să alimenteze cu motorină în loc de benzină. "Îi așteptăm să vină pentru a fi despăgubiţi"

Miercuri, 14 Septembrie 2022, ora 14:06
15339 citiri
Cum au ajuns mai mulți șoferi să alimenteze cu motorină în loc de benzină. "Îi așteptăm să vină pentru a fi despăgubiţi"
Petrom a anunțat că le va plăti despăgubiri șoferilor FOTO emaramures.ro

Mai mulți șoferi au alimentat cu motorină în loc de benzină și invers într-o benzinărie din Baia Mare. Avertismente care au semnalat această situație au fost postate de proprietarii de mașini pe rețelele de socializare.

La pompa de motorină a curs benzină și invers, iar singura explicație este că rezervoarele subterane ale benzinăriei au fost confundate la alimentarea făcută de cisternă, scrie emaramures.ro.

„Cei care ați alimentat ieri benzină la Petrom pe bld. Republicii din Baia Mare, și aveți probleme cu mașina, să știți că ați alimentat cu motorină. Din cauza unor probleme, rămase un mister încă pentru reprezentanții Petrom, pe pompele de benzină, am alimentat motorină. Acuma iar au treabă mecanicii!!”

Informația a fost confirmată de mai mulți șoferi, dar și de un angajat al benzinăriei, care a vorbit sub protecția anonimatului.

„Este adevărat. Mai mulți șoferi au pățit asta! Nu pot să zic mai multe. Se mai întâmplă să greșească șoferii, dar acum a fost altceva. Avem pompe cu care putem să scoatem carburantul din mașini, dar trebuie să știm de eroare.”

Reclamaţii la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului

Mai mulţi șoferi din judeţul Maramureş au depus reclamaţii la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) după ce, la una dintre staţiile Petrom din municipiul Baia Mare, deşi au vrut să alimenteze cu benzină, în autoturisme a ajuns motorină.

Oamenii susţin că au alimentat la pompele de benzină, iar autoturismele s-au defectat.

Comisarul şef al OPC Maramureş, Dacian Manoliu, a declarat miercuri, 14 septembrie, că s-au primit numeroase sesizări în acest caz, iar în cauză a fost demarat un control la benzinăria respectivă din municipiul Baia Mare.

Petrom a transmis OPC Maramureş că toţi cetăţenii sau reprezentanţii instituţiilor sau firmelor care au alimentat maşinile cu motorină în loc de benzină sunt aşteptaţi la benzinăria respectivă pentru a primi despăgubiri.

„Petrom îi aşteaptă pe toţi cei care au alimentat la staţia amintită să vină pentru a fi despăgubiţi. Oamenii trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale, facturi de la service-uri dacă este cazul”, au precizat reprezentanţii OPC Maramureş.

Inspectorii OPC Maramureş au sigilat pompele de benzină din care s-a făcut alimentarea cu motorină.

Printre cei afectaţi se află şi Poliţia Municipală Baia Mare, câteva posturi de poliţie rurală şi Clubul Minaur Baia Mare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum a ajuns un șofer șicanat în trafic să devină el ținta acuzațiilor. "N-ai copii, nu comentezi"
Cum a ajuns un șofer șicanat în trafic să devină el ținta acuzațiilor. "N-ai copii, nu comentezi"
Aglomerația din trafic, mai ales în marile orașe, pune greu la încercare nervii șoferilor. Conflicte minore scapă cu ușurință de sub control și duc la situații periculoase. Unii...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#benzinarie, #motorina, #benzina, #confundat, #soferi, #Petrom, #despagubiri , #stiri sociale