Autostrada Transilvania, gata in 2022?

Joi, 22 Septembrie 2011, ora 07:47
2765 citiri
Autostrada Transilvania, gata in 2022?

In loc sa fie o tara de tranzit din care sa castige foarte mult, Romania ar putea deveni o insula de liniste econonica totala. "Daca intarziem 3-4 ani cu inceperea constructiei autostrazii Transilvania, putem vorbi de o autostrada Transilvania abia in jurul anului 2022. Pierdem toate trenurile, nu numai autostrazile", a declarat Stefan Szobotka, presedintele Comisiei pentru Parteneriate Public-Private PNL, intr-un interviu acordat Bloombiz.ro.

Prima intrebare ar fi daca Autostrada Transilvania este sau nu un proiect util pentru dezvoltarea tarii. Ne trebuia aceasta autostrada sau nu? Sunt voci care au afirmat ca nu aveam nevoie de aceast proiect

Autostrada Transilvania nu este doar un proiect binevenit si util, ci si un proiect de necesitate absoluta pentru devzoltarea Romaniei.

Autostrada Transilvania este prima parte din axa nord-sud a unei artere rutiere majore in Romania. Ea va contribui nu numai la dezvoltarea Transilvaniei propriu-zise, ci si a intregii Romanii.

Autostrada Transilvania este necesara si orice fel de intarziere in realizarea proiectului este un gest de iresponsabilitate si de risipa fata de sansele Romaniei de dezvoltare.

Citeste mai multe despre Romania, insula de "liniste economica" a Europei: Autostrada Transilvania, gata in 2022? pe Business24.ro.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Autostrada Transilvania, #Bechtel Autostrada Transilvania, #autostrada , #autostrada Transilvania