Vezi cum arata Steaua lui Becali: Ovidiu Petre fundas si Dayro Moreno la mijloc

Luni, 31 August 2009, ora 18:50870 citiri
Vezi cum arata Steaua lui Becali: Ovidiu Petre fundas si Dayro Moreno la mijloc

Chiar daca in urma cu mai putin de o luna numea Steaua "Arsenal de Romania" si il ridica in slavi pe Cristiano Bergodi, Gigi Becali si-a schimbat optica la 180 de grade.

Latifundiarul din Pipera a dezvaluit luni seara cateva din planurile pe care le are cu echipa si cum va arata primul "11" al ros-albastrilor in momentul in care toti accidentatii vor fi recuperati.

Cele mai neasteptate mutari sunt trecere lui Ovidiu Petre ipe postul de fundas central, in locul lui Dorin Goian, si revenirea columbianului Dayro Moreno la mijlocul terenului.

"Echipa nu se va intari numai cu Tanase si cu Toja, ci si cu Ovidiu Petre, care am inteles ca e dispus sa joace la marcaj si cu Emeghara, un baiat care m-a incantat", a declarat Becali la GSpTV, care a continuat spunand ca Dayro Moreno va reveni cand va fi apt din punct de vedere fizic.

Iata cum ar putea arata primul "11" al Stelei:

Tatarusanu - Golanski (Tininho), Ov. Petre, Ghionea, Emeghara - Banel Nicolita, Onicas, Dayro Moreno (Toja), Cristi Tanase - Surdu, Stancu.

Visul lui Becali s-ar putea implini in aproximativ doua luni, perioada in care atat accidentatii Emeghara, Petre si Toja cat si jucatorii cu carente din puncte de vedere fizic ca Dayro Moreno sau Tininho ar fi apti de joc.