Steaua il angajeaza pe Meme Stoica imediat dupa eliberarea din inchisoare: Ce post i-a pregatit Gigi Becali

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 16:03 4131 citiri
Foto: Captura Sport.ro

Steaua il va angaja pe Mihai Stoica imediat ce acesta va fi eliberat din inchisoare, Meme avand un post rezervat la echipa lui Gigi Becali.

Stoica i-a prezentat judecatorului care a analizat solicitarea sa de a fi eliberat conditionat o adresa trimisa de Steaua prin care campioana isi angajamentul de a-i oferi imediat un contract.

" (...) adeverim prin prezenta ca intentionam sa il angajam in functia de manager sportiv pe Mihai Stoica imediat ce acesta va fi eliberat din penitenciar", se arata in adresa Stelei, scrie Gazeta Sporturilor.

Stelistii precizeaza ca angajarea lui Meme nu va incalca in niciun fel prevederile condamnarii.

Potrivit sentintei, Mihai Stoica a primit "pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b si g (constand in calitatea de reprezentant al unui club de fotbal) din Codul penal, pe o durata de 2 ani, dupa executarea pedepsei inchisorii".

Mihai Stoica, eliberat conditionat - decizia nu este definitiva (Video)

Asta inseamna ca noua functie a lui Meme de la Steaua, daca autoritatile vor fi de acord cu angajarea lui, va fi una pur formala, viitorul manager neavand dreptul de a reprezenta clubul in nicio actiune.

Meme Stoica e campion in inchisoare: Cu ce realizare s-a laudat in fata judecatorilor

Judecatoria Sectorului 4 i-a aprobat, luni, cererea lui Meme de a fi eliberat conditionat, insa sentinta nu este definitiva si poate fi atacata de procurori la instanta superioara.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii