Primarul Manescu, despre Becali - candidat in sectorul sau: Mai lipsea Borcea!

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 07:202695 citiri
Primarul Manescu, despre Becali - candidat in sectorul sau: Mai lipsea Borcea!

Primarul sectorului 6 Rares Manescu a declarat, joi seara, ca, in privinta candidaturii lui George Becali in sectorul sau, au existat discutii recente si ca cel mai simplu lucru ar fi inscrierea lui in filiala liberala.

"Au fost discutii recente. (...). Nu ne-am trezit cu domnia sa la usa, au fost niste discutii, nu stiu sa va spun mai mult, dar lucrurile sunt initiate de curand. (...) Pe data de 17 (octombrie - n.red ) vom lansa candidatii, deci implicit vor fi si listele finalizate. (...) Mai sunt mici discutii in anumite zone, dar in mare parte listele sunt incheiate", a precizat edilul Manescu, la Realitatea Tv.

Intrebat cine mai trebuie stabilit pe listele de candidati ai USL la alegerile parlamentare, avand in vedere ca "Gigi Becali, Anghel Iordanescu" (oameni de fotbal - n.red.) au fost desemnati in colegiile in care vor candida, Manescu a spus glumind ca "a mai ramas Cristi Borcea".

"Asa cum U Cluj este echipa fanion a Ardealului, asa si Steaua e echipa fanion a Bucurestiului", a mai mentionat Rares Manescu.

Becali candideaza din partea Puterii: Sub sigla USL, nici Obama nu ma bate

Gigi Becali a anuntat joi seara ca va candida din partea PNL in sectorul 6, sector in care se afla stadionul Ghencea, al echipei pe care o patroneaza.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News