Oamenii de fotbal ies din inchisoare: Cine urmeaza dupa Becali si Copos

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 13:20 3948 citiri
Foto: Look TV

Oamenii de fotbal trimisi dupa gratii in ultimii ani incep sa iasa din inchisoare. Gigi Becali si George Copos au fost primii, insa si alte nume importante sunt aproape de eliberare.

Cei de la Gazeta Sporturilor au analizat situatiile condamnatilor din fotbal aflati in penitenciare si au prezentat datele la care acestia ar putea fi pusi in libertate.

Cel mai aproape de eliberare este Jean Padureanu, fostul presedinte al Gloriei Bistrita ispasind o condamnare de 3 ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul "Transferurilor".

"Lordul" ar fi eligibil pentru eliberarea conditionata la jumatatea lui aprilie si ar putea fi parasi inchisoarea Jilava la inceputul lunii mai.

Urmatorul pe lista este Gica Popescu. "Baciul" a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare, iar in timpul petrecut in detentie a scris o lucrare despre fotbal si a muncit. Fostul capitan al echipei nationale ar putea fi eliberat in toamna, la inceputul lunii octombrie.

Spera sa paraseasca inchisorile in acest an si Gigi Netoiu, fostul patron de la Craiova si Dinamo, Gheorghe Constantin, fost presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, si Meme Stoica, fost manager al Stelei.

Ultimii pe lista oamenilor de fotbal care vor iesi din puscarie sunt Cristi Borcea, condamnat la sase ani si patru luni, si Marian Iancu, acesta avand de executat 12 ani de detentie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News