Gigi Becali revolutioneaza Steaua

Marti, 13 Martie 2012, ora 09:323656 citiri
Gigi Becali revolutioneaza Steaua

Gigi Becali, finantatorul Stelei, este decis sa revolutioneze echipa, chiar daca elevii lui Ilie Stan au doua victorii din doua meciuri in retur si au intrat in lupta pentru titlu.

Prima mutare pe care Becali o planuieste este pastrarea lui Eric Bicfalvi in lot, jucatorului fiindu-i propusa prelungirea contractului scadent la finalul acestui sezon.

"M-am hotarat si sa-i prelungesc contractul lui Bicfalvi. I-am zis lui Vali Argaseala sa vorbeasca cu el si sa-i spuna ca nu am nicio problema sa-i prelungim contractul. Sa zica ce vrea. Mi-a placut cum a jucat si i-am propus prelungirea contractului", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Latifundiarul isi doreste ca Bicfalvi, pe care a vrut sa-l dea in iarna la Vaslui si Dinamo, sa faca pereche in centrul liniei de mijloc cu Bourceanu, pentru a da siguranta si consistenta jocului. Primele "victime" ale acestei mutari ar fi Prepelita, Tibi Balan si Radut.

O alta schimbare propusa de Becali este trecerea pe banca de rezerve a lui Cristi Tanase, locul "decarului" urmand a fi luat de Florin Costea, cel care a impresionat in ultimele doua luni.

"Cristi Tanase va avea probleme in lupta pentru titularizare de acum inainte. Nu s-a simtit lipsa lui in meciul cu 'U' Cluj", a mai spus Becali.

Finantatorul Stelei l-a avertizat si pe Tatu ca isi poate pierde locul de titular si l-a anuntat pe tanarul Gabi Matei ca viitor fundas dreapta.

Iata cum ar arata "11" ideal al Stelei pentru Gigi Becali:

Tatarusanu - Matei, Chiriches, Iliev, Parvulescu - Bourceanu, Bicfalvi - Chipciu, Tatu (Radut), F.Costea - Rusescu.

Comparativ, iata echipa folosita de Ilie Stan in meciul cu Universitatea Cluj, de luni:

Tatarusanu - Martinovici, Geraldo, Chiriches, Parvulescu - Chipciu, Bourceanu, Prepelita, Fl.Costea - Tatu, Rusescu.

M.D.