Gigi Becali pune piciorul in prag la Steaua: Doi jucatori, amenintati din puscarie!

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 14:443993 citiri
Gigi Becali pune piciorul in prag la Steaua: Doi jucatori, amenintati din puscarie!

Gigi Becali a decis sa puna piciorul in prag la Steaua si a amenintat doi jucatori de baza din lotul lui Laurentiu Reghecampf.

Satul de "mofturile" capitanului Alex Bourceanu si ale portarului Ciprian Tatarusanu, care nu vor sa semneze noi contracte cu echipa campioana, latifundiarul le-a transmis sportivilor ca vor ramane cu o mare gaura in conturi.

Potrivit ProSport, Gigi Becali este gata sa ii lase pe cei doi fara bonusul pentru castigarea titlului si calificarea in grupele Champions League!

Asta inseamna ca, in cazul in care Tatarusanu si Bourceanu vor refuza in continuare prelungirea contractelor, ei nu vor mai incasa primele promise anul trecut, cate 200 de mii de euro.

Steaua va achita bonusurile de performanta la inceputul lunii decembrie, atunci cand UEFA va alimenta conturile campioanei cu 8 milioane de euro, banii pentru participarea in grupele Champions League.

Iar daca Tatarusanu si Bourceanu nu vor avea noile contracte semnate, atunci isi vor lua gandul de la prime.

Daca Alex Bourceanu ar fi dispus sa ramana in Ghencea, Ciprian Tatarusanu este aproape decis sa plece in vara de la Steaua, liber de contract. El crede ca bonusul pe care il va incasa de la noua echipa, la semnatura, va fi mai mare decat restanta de la Steaua, asa ca este gata sa renunte la cei 200.000 de euro.

Steaua a mai pacalit doi jucatori de baza in vara, Raul Rusescu si Vlad Chiriches, oameni determinanti in sezonul trecut, afland ca nu vor primi bonusurile de performanta promise.