Ce echipă nu vrea Gigi Becali în play-off-ul Ligii 1. "Se dau la o parte cu CFR"

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 13:35
2953 citiri
Ce echipă nu vrea Gigi Becali în play-off-ul Ligii 1. "Se dau la o parte cu CFR"
Rapid. Foto: Facebook / FC Rapid 1923

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că nu vrea ca echipa FC Rapid să se califice în play-off-ul Ligii I.

"Nu aş vrea Rapid în play-off. Mă refer la faza a doua a play-off-ului, că la primele cinci meciuri, va juca la fel. La final, să zicem că ei au meci cu CFR.

Se dau la o parte. Vor fi două autogoluri, că s-a mai întâmplat să fie două autogoluri. Săpunaru e fotbalist. Eu, dacă eram la echipa naţională, îl luam pe Săpunaru fundaş central. Care fundaş central e mai bun? Săpunaru e antrenorul la Rapid, el e capul echipei. Dar el este atât de înrăit împotirva FCSB... Asta e problema lui. Nu vreau Rapidul în play-off, Dinamo nu are cum să fie, în rest, cu celelalte echipe nu am nicio treabă", a declarat Becali, la ProX.

Becali a precizat că nu mai este interesat de transferul jucătorului Deian Sorescu de la Dinamo.

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p).

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 46 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, FC Botoşani - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova - 31 de puncte.

Meciurile Chindia Târgovişte – U Craiova 1948, CS Mioveni – FC Dinamo şi FC Farul – CFR Cluj, ultimele din etapa a XX-a, se vor disputa joi, de la orele 15.00, 17.30, respectiv 20.30.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #Rapid Bucuresti, #Rapid Liga 1, #play off, #play off Liga 1, #CFR Cluj , #stiri Gigi Becali