Gigi Becali, mesaj dur pentru Budescu. Ce a spus patronul FCSB despre fotbalistul său

Joi, 16 Decembrie 2021, ora 12:30
3831 citiri
Gigi Becali, mesaj dur pentru Budescu. Ce a spus patronul FCSB despre fotbalistul său
Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că mijlocaşul Cosntantin Budescu ar trebui să se lase de fotbal. Cel mai probabil, jucătorul îşi va rezilia contractul cu FCSB în curând.

"Nu a fost o revanşă. Rapidul nu e o rivală (n.r. - la titlu). Când se va bate la locurile 1, 2, 3, atunci va fi. Eu văd un meci mai important cu Craiova decât cu Rapid. Ianis Stoica este important, pentru că de câte ori a intrat, s-a rezolvat, ori a dat dat gol, ori a scos un penalti. E încă copil, nu poţi să-l bagi, aşa (n.r. - titular). Nu poţi să joci cu doi copii (n.r. - el şi Octavian Popescu) Budescu nu este Budescu.

Ce a fost aseară nu a fost Budescu, a fost altceva, nu ştiu ce a fost. Un jucător care, oricât de mare talent ar avea, în momentul e mingea la tine şi tu nu ai atâta iuţime, agerime încât să poţi să o păstrezi şi vine adversarul şi ţi-o fură, părerea mea că nu mai ai ce căuta la fotbal, trebuie să cam termini fotbalul, eu aşa cred.

Eu îl iubesc pe Budescu, e prietenul meu, îi spun şi lui astea. Nu i-am spus încă. El nu vede, nu îşi dă seama? El cred că înţelege cel mai bine, că e pe pielea lui. Cred că dacă joacă în altă poziţie, e mult mai periculos. De ce? Pentru că dacă pierde mingea la mijlocul terenului, că o pierde, stă, doarme cu ea, se uite să dea pase decisive, că e foarte talentat, ridică capul...

La noi nu o să fie o problemă că eu o să mă înţeleg cu Budescu. Înţelegerea mea şi banii pe care i-am propus îi va primi. (n.r. - dacă va mai juca la FCSB) Nu cred. Poate are el o metodă de antrenament... Aseară a fost încercat, o să mai fie încercat după 3-4 etape. O să vedem ce face Toni Petrea, poate are el o metodă ca să-l... Că Toni Petrea decide (n.r. - ironic)", a declarat Becali, la ProX.

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Budescu transfer FCSB, #Gigi Becali Budescu Steaua , #Steaua