Gigi Becali face dezvaluiri: Am stat cu gulerul la gat ca sa impresionez judecatorul

Marti, 13 Mai 2014, ora 10:288246 citiri
Gigi Becali face dezvaluiri: Am stat cu gulerul la gat ca sa impresionez judecatorul
Foto: enational.ro

Gigi Becali s-a reintors in penitenciar, nu inainte de a face cateva dezvaluri: ca a incercat sa pacaleasca judecatorii afisandu-se cu gulerul cervical si ca a stat de vorba cu George Copos, care se afla in alt penitenciar, pe telefonul lui MM Stoica.

"Eu ca sa dea intreruperea mai stateam asa cu gulerul. Ce voiati, sa stau drept? Pai ma vedea judecatorul si nu imi dadea nimic. Si atunci stateam si eu mai stranb asa, sa impresionez", a spus Gigi Becali, la Romania TV.

Gigi Becali vrea sa se opereze: "Am dureri mari, nu pot dormi noaptea" (a venit cu un guler cervical la proces - n. red.)

In acelasi acces de sinceritate, patronul Stelei a povestit ca a stat de vorba in inchisoare cu George Copos, pe telefonul lui MM Stoica.

Gigi Becali a fost eliberat luni, pentru 24 de ore, avand dreptul sa isi viziteze familia. Marti, el a venit la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei Ilfov, de unde urmeaza sa fie transportat la Penitenciarul Poarta Alba.

La mijlocul lunii ianuarie, Gigi Becali a solicitat magistratilor intreruperea pedepsei pe care o executa din motive medicale, sustinand ca are nevoie urgenta de o operatie la coloana cervicala.

"Eu cer intreruperea pedepsei pentru o afectiune care nu poate fi tratata in regim penitenciar. M-am hotarit sa fac operatia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau sa fac aceasta operatie in strainatate, nu in Romania", a spus Becali in fata instantei si a solicitat sa i se permita sa faca o operatie in Germania.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, fiind gasit vinovat de magistrati in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii. Becali a primit si un spor de pedeapsa de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii hotilor care i-au furat masina.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News