Gigi Becali, eliberat conditionat

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 12:25
22655 citiri
Gigi Becali, eliberat conditionat
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali va fi eliberat conditionat, in urma unei decizii luate vineri de Tribunalul Constanta. Hotararea este una definitiva.

La inceputul lunii martie, Judecatoria Medgidia a aprobat cererea de eliberare conditionata a patronului Stelei, insa procurorii DNA au facut recurs la aceasta decizie.

Astfel, contestatia procurorilor a ajuns la magistratii Tribunalului Constanta, care marti au luat in discutie acest caz si au ramas in pronuntare pana azi.

Eliberarea lui Becali se va produce de indata ce actele semnate de magistrati vor ajunge la Penitenciarul Poarta Alba. Foarte probabil, latifundiarul din Pipera va iesi pe poarta in aceasta dupa-amiaza.

Gigi Becali, primele declaratii dupa ce a fost eliberat conditionat: Ce spune despre Basescu, Ponta si Gica Popescu

"Multumesc judecatorilor si procurorilor care m-au condamnat pentru ca eu consider ca cea mai folositoare perioada din viata mea au fost cei doi ani de inchisoare", a spus marti Becali in fata magistratilor.

La sfarsitul saptamanii trecute, Becali a fost in permisie timp de 5 zile, iar duminica a participat la slujba de la biserica din Pipera, unde a anuntat ca: "Ma retrag din viata publica si nu ma mai intereseaza nimic de Steaua. De acum incolo nu mai sunt Gigi, ci Gheorghe Becali".

1 an si aproape 11 luni de inchisoare a efectuat Gigi Becali din pedeapsa de 3 ani si 6 luni.

Ce interdictii va avea Gigi Becali in libertate

20 mai 2013 e data de la care Becali se afla in spatele gratiilor. Acesta a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN si la alti trei in Dosarul Valiza. Pedepsele s-au contopit, iar finantatorul Stelei s-a ales cu un spor de pedeapsa de inca 6 luni.

In tot acest timp petrecut in inchisoare, Becali a primit mai multe permisii, chiar daca la prima a incalcat unele reguli si s-a ales cu sanctiuni.

A fost recompensat de 11 ori in timpul detentiei si a participat la toate activitatile din penitenciar, conform avocatului sau. De asemenea, a scris doua carti si a muncit.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Gigi Becali eliberat conditionat , #eliberat
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
chemati-l la televiziune ca scoată perle si o sa se bage singur
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5