Gigi Becali, amintiri cutremuratoare despre anii in care a facut inchisoare: Am fost chinuit in puscarie. Mama se terminase de suparare. Fetele plangeau pe rupte

Sambata, 13 Martie 2021, ora 08:41 6747 citiri
Gigi Becali

Gigi Becali nu uita perioada petrecuta in puscarie.

Proaspat reabilitat de Inalta Curte de Casatie si Justitie, patronul FCSB isi aduce aminte cu tristete de acei ani in care a fost inchis.

Gigi Becali a facut puscarie intre anii 2013-2015 pentru dare de mita si pentru fals.

"Nu este vorba ca s-a facut dreptate, dar eu am fost chinuit in puscarie, desi se spunea de mine ca traiesc ca un VIP acolo. Familia mea a suferit enorm. Mama se terminase de suparare. Imi era frica atunci sa nu moara. Fetele mele plangeau pe rupte, la fel si sotia.

Masina mi-a fost furata, nu am furat si nu am facut schimburile de teren cu japca de la Armata. Am vrut atunci sa dau bani ca sa se joace fotbal corect, nu pentru , de ce a fost trimis Becali in puscarie? Pentru ce a primit atatia ani? Era Gigi Becali infractorul numarul 1 al Romaniei?", a spus patronul FCSB pentru Prosport.

Acum, Gigi Becali este liber si vrea sa fie reabilitat pentru a putea vinde Uzina de armament de la Dragasani, pe care o detine.

Veste uriasa pentru Gigi Becali. Cererea de reabilitare judecatoreasca a fost admisa. Decizia nu e definitiva

Gigi Becali a inceput "razboiul" FCSB-Steaua. Patronul ros-albastrilor a impartit lotul in doua. Ce spune antrenorul Petrea

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News