Gigi Becali, incendiar de Craciun: Bine ca nu mai sunt cluburile. La revedere cu drogangiii, bauturile si curvasareala. Lumea vine la Biserica

Vineri, 25 Decembrie 2020, ora 22:066392 citiri
Gigi Becali, incendiar de Craciun: Bine ca nu mai sunt cluburile. La revedere cu drogangiii, bauturile si curvasareala. Lumea vine la Biserica
Foto: Gigi Becali

Retras in ultimele luni din viata publica, Gigi Becali a iesit cu afirmatii incredibile in ziua de Craciun.

Patronul FCSB a vorbit despre pandemia de coronavirus.

"Oameni de stiinta, castigatori de Premiu Nobel, spun ca a fost creat virusul. L-au creat oamenii, cu care colaboreaza dracul.

El a interzis Biserica, dar Dumnezeu e mai puternic si a zis Iti dau opreliste, Nu mai vezi mall-uri, inchid barurile unde sunt droguri si curvasaraie, iar Bisericile, pe care le-ai vrut inchise, le tin deschise..

A facut Dumnezeu minune. Biserica Ortodoxa a spus "Un potir si o lingurita la Impartasanie" si nu a zis nimeni nimic. Dracii au incercat, dar nu s-a putut. A zis: Va las sa cutremurati corabia putin. Dar atat.

Bine ca nu mai sunt cluburile. La revedere cu drogangiii, bauturile si curvasareala. Lumea vine la Biserica. Iti dai seama ce bucurie a adus pandemia asta? Cea mai mare bucurie a adus asta. Dumnezeu ne va da mai mare bucurie. S-a oprit pacatul, dar a ramas Biserica.

S-a imputinat dragostea si fac dracii pandemie si virusuri! Daca avem credinta si mergem la Biserica, Dumnezeu le va rezolva. Daca ne intereseaza sa taiem porci si sa mergem la cluburi, nici pe Dumnezeu nu-l intereseaza"", a spus Gigi Becali la Romania tv.

In ziua de Craciun, patronul FCSB este fericit, echipa sa este pe primul loc in Liga 1.