Gigi Becali, despre AUR: Eu le-am dat sediu. Mi s-a propus sa fiu vicepresedinte. Co-presedintii AUR neaga acest lucru

Vineri, 12 Februarie 2021, ora 23:50
5286 citiri
Gigi Becali, despre AUR: Eu le-am dat sediu. Mi s-a propus sa fiu vicepresedinte. Co-presedintii AUR neaga acest lucru
Fostul Europarlamentar Gigi Becali pare sa fie un sustinator al AUR/Foto: GSP

Fostul europarlamentar Gigi Becali a declarat, vineri seara, la Romania TV, ca a oferit un sediu pentru partidul Alianta pentru Unirea Romanilor si ca a facut acest lucru prin co-presedintele formatiunii Claudiu Tarziu.

Becali a intrat in contradictie cu George Simion, celalalt co-presedinte al AUR, care sustine ca partidul nu a beneficiat de niciun sediu din partea acestuia.

Si Claudiu Tarziu, intr-o interventie ulterioara la Romania TV, a infirmat spusele lui Becali, declarand ca acesta din urma "vede putin diferit lucrurile". Tarziu a recunoscut ca a primit doua camere spre folosinta, dar nu pentru partid, ci pentru o asociatie condusa de sotia liderului AUR.

Tarziu a mai spus ca Gigi Becali este "foarte profund" si nu si-a permis niciodata sa ii propuna sa fie vicepresedintele partidului, in conditiile in care a fost presedinte de partid.

"Domnul Becali nu a dat niciun sediu partidului AUR, nu a fost informat sau nu i-a propus nimeni sa faca parte din AUR sau sa detina vreo functie de conducere (...) I-am dus niste carti despre sfintii din inchisori, a fost foarte impresionat si m-a intrebat despre asociatie, i-am spus ca face ateliere pentru copii, ne-a intrebat unde ne desfasuram activitatea, i-am spus ca nu mai avem sediu, ca nu ne-am permis, si ne-a dat doua camere in sediul Fundatiei "George Becali".

Nu am mai tinut legatura ulterior, vreme de atatia ani. Dar in 2017 l-am intrebat daca l-ar mai interesa sa intre in politica si mi-a spus franc, nu, ca i-a ajuns ce i-a dat politica, e un loc in care esti ispitit sa faci pacate si vrea sa se mantuiasca. La vremea respectiva nu era nici macar proiect, era o idee. Mai tarziu am facut partidul cu George Simion, nu i-am spus domnului Becali, nici nu as fi indraznit sa ii propun sa fie vicepresedinte, pentru ca dansul a fost presedinte de partid. Camerele nu au fost niciodata folosite de partid. Le foloseste asociatia pe care am condus-o pana sa devin parlamentar si unde sotia mea derula un proiect pentru copii", a declarat Claudiu Tarziu, vineri seara, la Romania TV.

Mai puteti citi:

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#Gigi Becali, #Claudiu Tarziu, #George Simion AUR, #stiri politica , #europarlamentar