Gigi Becali, declaratii incendiare din inchisoare: Atac dur la adresa Armatei

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 15:17
7033 citiri
Gigi Becali, declaratii incendiare din inchisoare: Atac dur la adresa Armatei
Foto: Fanatik

Gigi Becali a facut o serie de declaratii incendiare din celula pe care o ocupa la penitenciarul Poarta Alba.

Latifundiarul a transat definitiv conflictul dintre echipa sa si reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei pe tema marcii "Steaua".

Becali anunta ca nu este interesat de emblema pe care cei de la Armata au castigat-o in instanta si lasa sa se inteleaga faptul ca echipa sa va utiliza de acum inainte noul logo.

"Stiti ceva? Pe mine nu ma intereseaza o sigla. E un desen, intelegeti?!... Si stiti cat valoreaza? Daca este sa vorbim conform logicii, conform dreptatii si conform inteligentei, acel desen valoreaza cat produce. Sigla aceea valoreaza cat produce cand vinzi tricoul sau sortul, sau pixul. Si ea a produs... nimic: cat am vandut tricouri, am pierdut, cat am vandut pixuri, am pierdut. Asadar, o sigla care produce pierderi nu valoreaza, ma intelegeti?

Trebuie sa intelegeti ca brandul este altceva, iar sigla este altceva. Brandul Steaua este al nostru. Brandul este Steaua. Iar noi nu schimbam numele de Steaua. Pentru ca brandul Steaua reprezinta ce a facut Steaua. Brandul Steaua inseamna palmaresul... Noi am continuat si continuam palmaresul si istoria echipei Steaua. Noi suntem Steaua, intelegeti? Noi nu pierdem brandul, noi pierdem o sigla. Brandul este altceva. Brandul Steaua nu l-am pierdut noi. Si ei nu pot lua brandul Steaua pentru ca brandul suntem noi, pentru ca noi facem fotbal cu Steaua. Exista vreo echipa Steaua care mai joaca acum? Noi suntem continuatorii echipei Steaua care a castigat Cupa Campionilor. Deci noi suntem brandul Steaua continuat. Sigla? Faci alta.

Mie imi place FCSB. E cea mai buna din toate siglele pe lumea asta. Ei fac evaluarea siglei, dar pe mine nu ma intereseaza. Mie imi place cel mai mult sigla asta. Ei vor evaluare? Pai e o treaba de logica si inteligenta. Lasa sigla, sa vezi cat produce. Pentru ca orice lucru in lumea asta este evaluat dupa cat produce el. Dar ei nu inteleg asta, nu au discernamant comercial european. Ei au ramas...", a declarat Becali pentru ziarul Ring.

Echipa lui Gigi Becali a pierdut marca Steaua inregistrata la OSIM inca din anul 2004, iar Clubul Sportiv al Armatei este acum unicul detinator al acestui brand.

Chiar daca partile au discutat in doua randuri despre posibilitatea cedarii dreptului de utilizare a marcii catre echipa campioana, pana acum nu s-a ajuns la un acord.

Mai mult, echipa lui Becali va evolua in returul acestui campionat cu numele FCSB si cu o alta emblema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Gigi becali Steaua, #Becali Armata Steaua, #Becali pierde Steaua, #Becali bani Steaua Armata , #inchisoare