Gigi Becali: Chiliman, un "mosulica senil"

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 14:26
5549 citiri
Gigi Becali: Chiliman, un "mosulica senil"
Foto: Arhiva

Deputatul liberal Gigi Becali a raspuns, in stilul caracteristic, la declaratiile facute, vineri seara, de primarul sectorului 1 din Capitala, Andrei Chiliman, numindu-l pe acesta un "mosulica".

Andrei Chiliman a spus vineri seara, la B1 TV, ca Gigi Becali este un "accident" in PNL si a fost adus de presedintele partidului, Crin Antonescu, pentru a spune lucrurile pe care el nu poate sa le spuna.

In plus, primarul sectorului 1 l-a acuzat pe Becali de faptul ca ar fi incercat sa-l implice in afaceri ilegale cu terenuri din nordul Capitalei, in 2005 - 2006.

"Becali a venit, in decursul timpului, sa ceara niste terenuri. A cumparat niste drepturi de la niste persoane si am vazut ca nu fusesera niciodata in sectorul 1. Am probe destule si stie lucrul asta. Eu l-am deranjat pe domnul Becali in afacerile lui necurate, nu am acceptat asemenea afaceri. In momentul cand a venit sa ceara terenurile, stia foarte bine ca nu au fost niciodata in sectorul 1", a povestit Chiliman.

El a adaugat ca era vorba de 27 de hectare aflate vizavi de Aeroporul Baneasa. "Mie nu mi-a propus nimic, pentru ca il aruncam de la fereastra. Asa, l-am aruncat doar pe scari, adica i-am spus sa iasa din primarie", a precizat primarul sectorului 1.

Sambata, Becali a negat aceste acuzatii. "Va dati seama cat de amuzant e ca mosulica m-a aruncat pe scari pe mine. Va dati seama cat e de senil mosulica asta daca el crede asta", a spus Becali.

"Puteti sa luati declaratiile de presa pe care le-am facut amandoi dupa acea intalnire. Amandoi am vorbit frumos. M-a primit cu cafea. Daca eu i-am propus o escrocherie, de ce nu a facut atunci o plangere", a adaugat deputatul liberal.

Becali a devenit membru PNL cu putin timp inainte de alegerile parlamentare de pe 9 decembrie.

La randul sau, Chiliman a declarat ca poarta "o batalie in interiorul partidului", pentru a readuce PNL la linia pro-occidentala, el criticandu-l asupru pe Crin Antonescu.

"Cred ca ne-a pacalit pe toti. Eu l-am vazut cum a fost in stare sa puna in pericol institutiile democratice din Romania, doar ca sa-si atinga scopul, sa ajunga presedinte. Pentru Antonescu, democratia este ca o adunare unde sunt doi lupi si un miel care voteaza ce urmeaza sa manance la pranz", a comentat primarul sectorului 1.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Gigi Becali Andrei Chiliman, #acuzatii Chiliman Becali, #reactie Becali acuzatii Chiliman , #stiri Gigi Becali