Gigi Becali acuza ca arbitrii gresesc in mod deliberat impotriva FCSB-ului: Nici cand am facut eu puscarie nu se fura asa!

Marti, 16 Februarie 2021, ora 21:03
2331 citiri
Gigi Becali acuza ca arbitrii gresesc in mod deliberat impotriva FCSB-ului: Nici cand am facut eu puscarie nu se fura asa!
Becali este foarte suparat dupa meciul pierdut de FCSB la Medias

Finantatorul Gigi Becali a declarat, marti seara, ca arbitrii gresesc in mod deliberat impotriva FCSB-ului.

"Recunosc ca fac pacate acum, dar nu poti asa! Se greseste, gresesc oamenii, n-am nimic cu oamenii care gresesc, dar asta nu e greseala! Mingea este in dreptul lui Vlad si ala il loveste pe Vlad in burta, cum sa dai 11 metri? Inseamna ca esti hot! Nu vezi ca il impinge pe Miron? Esti hot! Nu credeam ca o sa mai jignesc oamenii asa, dar nu pot suporta hotia!! Camora a pus mana pe minge in fata lui Istvan Kovacs si nu am primit penalty.

Gigi Becali, despre AUR: Eu le-am dat sediu. Mi s-a propus sa fiu vicepresedinte. Co-presedintii AUR neaga acest lucru

CFR nu poate sa fie furata! E greu ca hotul sa fie furat, nu vreau sa spun mai mult. Noi trebuia sa avem sase puncte in plus fata de CFR acum! Kovacs nu este arbitru de 2 lei sa greseasca, nu e prost, este experimentat. Fac pacate, dar n-am ce sa fac! Popa a inventat 11 metri si dupa nu a vazut 11 metri la Miron. Nu mai pot, ba, sa tac! Ce vina are Vassaras ca e Kovacs hot? Are si el o vina, ca nu-l da afara din arbitraj", a declarat Becali, conform digisport.ro.

Cat il costa pe Gigi Becali jignirea repetata a unui inalt ofiter al Armatei Romane: "O martoaga, nebun si lacom"

Patronul FCSB a mai spus ca este foarte suparat pe Istvan Kovacs si Catalin Popa.

"Nu stiu cine face delegarile. N-ai cum sa inventezi un 11 metri daca nu esti hot. Vlad a fost lovit cu piciorul in stomac, cum sa fie 11 metri? Nu ma intereseaza opinia lui Porumboiu, nu vreau sa ma cert cu el. Nici cand am facut eu puscarie nu se fura asa! Nu pot sa intru intr-un razboi cu toata lumea care cred eu ca e implicata. Au pus din nou morisca in miscare, nu stiu cum, dar au facut-o. Nu vreau sa dau nume. Kovacs a furat si dupa a fost delegat imediat. Sunt atat de suparat de Kovacs si Popa, incat nu ma mai intereseaza nimic", a spus Gigi Becali, in cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Gigi Becali îi face o ofertă de nerefuzat lui Florinel Coman. Șeicii din Qatar sunt puși pe lista de așteptare
Gigi Becali îi face o ofertă de nerefuzat lui Florinel Coman. Șeicii din Qatar sunt puși pe lista de așteptare
Florinel Coman este cel mai bun jucător al FCSB iar contribuția sa a cântărit mult în parcursul echipei în acest sezon. Practic, jocul echipei a depins foarte mult de reușitele lui Coman...
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Sepsi avea un istoric negativ cu FCSB, bifând 7 înfrângeri consecutive în fața roș-albaștrilor. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, cunoscut și pentru lanțul de brutării pe care...
#Becali, #arbitri, #FCSB, #meci, #fotbal, #Sibiu , #stiri Gigi Becali
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Mitocanul hot, corupt si mituitor este suparat pe hoti, corupti si