Dragomir face publica o discutie incredibila cu Becali: M-a schimbat de la Liga din puscarie

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 22:53 7349 citiri
Foto: Fanatik

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a facut publica o discutie incredibila pe care a avut-o cu Gigi Becali.

Cel poreclit "Corleone" sustine ca a fost demis de la Liga dupa interventia lui Becali, care la momentul respectiv se afla in inchisoare.

"M-a sunat din inchisoare si mi-a zis: Bai, Mitica, m-au sunat Olaroiu si Ponta din Dubai si mi-au zis ca daca te dam afara, imi fac vila in centrul puscariei! De la telefonul puscariei mi-a spus asta.

Acum, dupa ce am avut o discutie cu el, la Palat, l-am intrebat: Bine, ba, Gigi, de ce m-ati dat afara?. Si el a raspuns: Bai, i-am sunat pe astia, Ponta si astia... Si a trebuit. Iar eu nu mai voiam sa fii tu la Liga, voiam sa imi pun marionetele mele la Liga. Domnule, mi-a zis asta acum doua saptamani. Am ramas tampit! Alta data va spun si continuarea. Dar pionul principal a fost Gigi Becali, care se dadea prieten cu mine", a declarat Dumitru Dragomir la DigiSport.

Dragomir a fost schimbat de la conducerea LPF in toamna anului 2013, atunci cand a pierdut alegerile in favoarea lui Gino Iorgulescu.

Cu o seara inaintea alegerilor, presedintii de cluburi s-au intalnit cu Victor Ponta, la vremea respectiva premier al Romaniei, care le-ar fi promis o serie de avantaje daca l-ar vota pe Iorgulescu.

Dragmir a revenit recent in fotbal, dupa o lunga pauza, el fiind in prezent presedinte la clubul FC Voluntari.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News