Cum a fentat-o Gigi Becali pe Anamaria Prodan la transferul lui Man: "I-am spus sa stea la Miami, la plaja si sa primeasca 100 de mii." Toate cifrele tranzactiei

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 23:034576 citiri
Cum a fentat-o Gigi Becali pe Anamaria Prodan la transferul lui Man: "I-am spus sa stea la Miami, la plaja si sa primeasca 100 de mii." Toate cifrele tranzactiei
Gigi Becali

Gigi Becali isi freaca mainile de bucurie pentru transferul lui Denis Manla Parma.

FCSB va primi in schimbul fotbalistului 13 milioane de euro, iar jucatorul va incasa un salariu de aproape 100 000 de euro.


Patronul echipei a sarit-o din schema pe Anamaria Prodan, impresarul jucatorul. Tot transferul a fost realizat de Ioan Becali.

"Am rezolvat-o si cu Ana, s-au linistit apele. A muncit si Ana, a adus o oferta, Giovanni a muncit mai mult si a adus o oferta mai mare.

Am tinut oferta secreta. Transferul este exclusiv toata munca lui Giovanni. I-am spus sa stea la Miami, la plaja, o sa primeasca si ea bani.

Noi ne gandim ca Man va merge mai departe si probabil ea va castiga bani pe viitor, dintr-o eventuala asociere cu Giovanni.

I-am zis: Stai acasa si iei o suta de mii de euro, nu-ti convine", a spus Gigi Becali la digisport.

Anamaria Prodan ar fi putut castiga mai mult din acest transfer, mai ales ca este impresarul fotbalistului, insa Gigi Becali a preferat ca Ioan Becali sa se ocupe de acest transfer.

Denis Man va face vizita medicala si va fi prezentat oficial la Parma. Fostul club al fotbalistului, UTA, va primi 11% din toata suma conform contractului de transfer al lui Man la FCSB.

Gigi Becali a renuntat si la scrisoare de garantie bancara si la bonusurile de perfomanta si va primi 13 milioane imediat.

El este cel mai scump transfer din fotbalul romanesc. Urmatorul este Stanciu, plecat la Anderlecht pe 10 milioane de euro.