Daca arestarea lui Becali a fost "abuziva" va fi sesizat CSM

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 10:49 1126 citiri

Comisia de abuzuri a Senatului studiaza miercuri plangerea depusa de avocatii lui Gigi Becali in care au semnalat neregulile comise de procurorii care au instrumentat dosarul clientului lor.

"In timpul sedintei vom analiza plangerea depusa de aparatorii lui Gigi Becali in prezenta lor. Nu stiu ce decizie vor lua colegii mei, dar trebuie sa analizam si sa vedem care este situatia. In functie de concluziile la care vom ajunge este posibil sa depundem o sesizare la CSM sau la ministrul Justitiei. Mai este posibil de asemenea ca si Gigi Becali sa fie chemat la audieri", a declarat Gabriel Berca, membru in Comisia de abuzuri a Senatului.

Aparatorii afaceristului din Pipera sustin ca procurorii care l-au retinut au incalcat dreptul la asistenta juridica prin faptul ca, in faza de recurs a procesului, nu a mai fost audiat de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Un alt motiv invocat in cererea depusa la Senat arata ca lui Becali i s-a incalcat si dreptul la aparare. La judecarea recursului de saptamana trecuta, unul dintre avocatii finantatorului clubului Steaua a mai precizat ca judecatorii nu i-au acordat clientului sau prezumtia de nevinovatie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com