Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum a petrecut Gigi Becali de Revelion

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 10:06
3815 citiri
Cum a petrecut Gigi Becali de Revelion

Gigi Becali a facut o obisnuinta din a petrecere trecerea dintre ani in Poiana Brasov. Euforia a fost insa si mai mare, tinand cont de rezultatele bune pe care Steaua le-a obtinut in 2012.

La cumpana dintre ani, finantatorul Stelei i-a avut alaturi pe managerul Mihai Stoica si antrenorul Laurentiu Reghecampf. Ultimul si-a abandonat special vacanta din Brazilia pentru a fi alaturi de patronul Stelei.

"M-am facut frate de cruce cu MM si l-am adoptat pe fratele meu mai mic, Reghe", a spus Becali, euforic, in timp ce dadea pe gat pahar dupa pahar de sampanie.

"Ei vor duce Steaua spre mantuire, in paradisul fotbalului. Adica in Liga Campionilor!", a mai spus Becali.

Pe masura ce timpul trecea, numarul paharelor de sampanie consumate de Becali crestea si el. Iar declaratiile au devenit din ce in ce mai spumoase.

"Mai mult grau pentru Romania, mai mult undelemnt si mai mult vin! Iar cei care au mai mult sa nu mareasca hambarele!", e dorinta pe care Becali si-a pus-o pentru noul an.

Desi a fost insotit de toti apropiatii sai, trecerea in noul an l-a prins pe Gigi Becali inconjurat de o armata de colindatori. Becali i-a ignorat pe cei care au venit sa-l sorcoveasca, dar nu a ramas impasibil la acordurile lautarilor.

Becali a cantat "Marioara de la Gorj", a spart cateva pahare, iar apoi i-a rasplatit pe lautari cu 600 de euro.

La putin dupa miezul noptii, Gigi Becali si-a luat nevasta si a parasit petrecerea.

MM si Reghe au un singur tel: Liga Campionilor

Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf si-au pus o dorinta comuna pentru noul an. Ei isi doresc cu ardoare castigarea campionatului si, implicit, calificarea in grupele Ligii Campionilor.

"Sunt obsedat sa castigam campionatul si de Liga Campionilor, adica de mantuire in fotbal", a spus MM Stoica.

"In 2013 vom castiga campionatul si vom ajunge cat mai departe in Europa League. Eu imi doresc finala, dar deocamdata o luam pas cu pas", a comentat si Reghecampf.

C.M.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Revelion Gigi Becali, #Gigi Becali petrecere Revelion, #Gigi Becali Poiana Brasov, #revelion Becali , #Steaua