Becali: Stolojan e un idiot. Sima l-a trimis la mine pe Vladescu

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 21:29
9009 citiri
Becali: Stolojan e un idiot. Sima l-a trimis la mine pe Vladescu

Europarlamentarul Gigi Becali i-a transmis democrat-liberalului Theodor Stolojan, care a comentat cazul brokerului Cristian Sima, sambata seara, ca este "un idiot".

De asemenea, in aceeasi interventie telefonica la Romania Tv, Becali a declarat ca Sima l-ar fi contacat si pe el, pentru a-i propune sa-i investeasca banii.

Reactia lui Becali vine dupa ce Theodor Stolojan a opinat ca fostul sef al Bursei din Sibiu a pierdut foarte mult, crezand ca poate controla evolutia Bursei.

Stolojan: Sima a crezut ca poate stapani evolutia burselor

"Eu credeam ca domnul Stolojan, care e bancher, stie care-i treaba, ca-i mare bancher. Dar e idiot. Ma scuzati, e idiot financiar. Sima asta n-a pierdut un milion, ci 70 de milioane. El a plecat din Romania ca ii e frica de Daianu? Pai credeti ca daca ii face vreo ancheta politia din Romania gaseste ceva? In Romania e curat ca lacrima.

Moral e vinovat, ca era bolnav de joc, dar nu joc cu zarurile, ci cu banii", a declarat Becali.

Patronul Stelei a dezvaluit fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, i-a facut o vizita la palat, cu mai multa vreme in urma, pentru a-i propune sa apeleze la serviciile brokerului Sima.

"Domnul Sima l-a trimis pe Vladescu la mine, la palat, ca sa lucreze cu banii mei. I-am zis 'ba, Vladescule, in tine am incredere, dar raspunusul pentru el e nu'. M-a sunat si Sima si i-am zis 'lasa-ma, ba escrocule, ca pot sa imi investesc si singur banii'", a mentionat Becali.

Scadalul declansat de Sima

Fostul director al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a declansat o furtuna pe piata de capital din Romania, dupa ce a disparut, se pare, cu banii clientilor firmei WBS Holding.

Printre pagubiti se numara fostul ministru al Finantelor, Daniel Daianu, fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, oamenii de afaceri multimilionari Radu Dimofte si Gabriel Popoviciu, creatoarele de moda Irina Shrotter si Flora Nastase.

Politia s-a autosesizat, deschizand o ancheta in cazul fostului director Sibex. De asemenea, CNVM a anuntat ca a deschis o investigatie la sediul WBS Romania, pentru a vedea care sunt legaturile cu WBS Holding si daca sunt in siguranta conturile clientilor.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Becali Stolojan idiot, #Becali Sima bani, #Sima broker paguba clienti , #europarlamentar