Becali s-a laudat ca in inchisoare avea tacamuri de aur si gardianul ii matura celula. Ce spun reprezentantii inchisorii

Marti, 28 Martie 2017, ora 13:11 13832 citiri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Dupa o perioada in care s-a tinut cat de cat departe de lumina reflectoareloe, Gigi Becali a revenit in forta pe toate planurile, facand declaratii care mai de care mai surprinzatoare atat despre fotbal, cat si despre politica si sistemul de detentie din Romania.

In ce priveste ultimul domeniu, Becali a socat luni cand a sustinut, la Romania Tv, ca in inchisoare el avea pat cu baldachin si manca cu tacamuri din aur, in timp ce "militianul" ii matura celula.

"Eu aveam apa in fiecare zi. Aveam patul meu, patul doi nu exista, l-am scos ca sa imi fac baldachin, sa ma legan. Conditiile mi le-am facut eu, ca sunt Becali si nu putea niciun militian sa imi zica nimic. Si mancam cu lingura si furculita de aur, ca sa stiti. Eu stiu ca ceilalti o duc greu...

Si Victor (Victor Becali, varul sau - n.red.) o duce greu, ca sunt 14 in camera. La mine eram opt si eu comandam. Stiti cine m-a ajutat? BECALI. Numele meu m-a ajutat. Militianul imi matura in celula. Altii nu pot sa faca asta", s-a laudat Gigi Becali.

Contactati de Ziare.com reprezentantii penitenciarului Poarta Alba au transmis ca ceea ce sustine Becali nu s-a petrecut in realitate.

"In ceea ce priveste declaratia referitoare la vesela folosita, configuratia patului si anumite servicii oferite de catre personal aflat in serviciul de paza si supraveghere, acestea nu au niciun suport in realitate", ne-au declarat repezentantii peniteniarului.

In plus, acestia au sustinut ca George Becali a fost cazat intr-o sectie de detinere care are aceeasi arhitectura cu a celorlalte spatii destinate cazarii din componenta Sectiei exterioare Valu lui Traian.

De asemenea, "la cazarea persoanei in cauza, s-a avut in vedere respectarea prevederilor legale corespunzatoare regimului de detentie semideschis, a prevederilor art.28 din Legea 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal precum si a pevederilor art. 80 din HG nr. 113/2010, avand in vedere functia publica, respectiv europarlamentar, detinuta de persoana respectiva anterior condamnarii", au adaugat reprezentantii inchisorii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News