Becali, mesaj din inchisoare: cand va fi eliberat si de ce merita

Vineri, 06 Martie 2015, ora 10:02
4125 citiri
Becali, mesaj din inchisoare: cand va fi eliberat si de ce merita
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali se va prezenta vineri in fata magistratilor de la Judecatoria Medgidia pentru a afla daca va fi eliberat conditionat. Inaintea vizitei la judecatorie, Gigi Becali a transmis un mesaj din inchisoare.

Patronul clubului Steaua a trimis o scrisoare prin care da asigurari ca nu exista niciun motiv ca cererea depusa sa fie respinsa, conform Ring.

In scrisoarea transmisa din inchisoare, Becali a sustinut ca a facut acte caritabile si ca a adus zeci de milioane de euro in tara, prin performantele echipei Steaua.

Iata scrisoarea lui Gigi Becali:

Miercuri am fost la comisie. Eu acum indeplinesc conditiile liberarii conditionate pe calculator. Calculatorul ma libereaza, nu comisia, nu judecatorul. Calculatorul arata tot ce am castigat pana acum: am achitat prejudiciul integral si pentru mine, si pentru ceilalti condamnati, pentru Babiuc si pentru Cioflina. Deci am indeplinit prima si cea mai importanta conditie: am achitat trei milioane de euro pentru toti inculpatii. Va spun, totul e matematic si, bineinteles, e legea deasupra: instanta nu are cum sa nu admita cererea mea de liberare conditionata pentru ca, asa cum arata calculatorul, am indeplinit toate conditiile.

Am achitat integral prejudiciul, am executat doua treimi din pedeapsa, sunt de peste un an in regim deschis, mai precis de un an si patru luni. Si, pe deasupra, nu am fost sanctionat. Nu va mai spun ca am participat la toate activitatile socio-psihologice ale puscariei. Am 550 de credite in plus. Ca sa intelegeti, 80 de credite echivaleaza la o invoire de 10 zile. Eu am plecat acasa de cinci ori: de doua ori cate o zi si de trei ori cate cinci zile. Si gata. Astea sunt conditiile. Le indeplinesc pe toate.

Vineri ii voi arata judecatorului toate aceste lucruri: cum am fost recompensat; cum am avut comportament ireprosabil; cum am fost in invoire si am venit la ora fixata, ba chiar mai devreme. De ce spun ca am avut comportament ireprosabil? Pentru ca niciun detinut in Romania nu a avut vreodata un comportament ca al meu. Cu 550 de credite in cont. Aceste credite le castigi prin activitati. Va dati seama cate activitati am facut? (...) Daca pana luni nu face procuratura recurs, marti voi fi liber. Doamne ajuta!

Cat timp am fost in puscarie, eu, cu priceperea mea, am adus in Romania 45 de milioane de euro. Atat am adus eu cu Steaua din prime UEFA si din vanzari de jucatori. Si am platit impozite la stat 15 milioane de euro. Deci, cu Steaua, din puscarie, timp de doi ani, am adus cadou Romaniei 45 de milioane de euro. Nescotand nimic din tara. Cine a mai adus in Romania 45 de milioane de euro din puscarie? Pai, daca eu i-am batut pe toti din puscarie?!... Am castigat campionatele din puscarie!... Eu nu am off-shoruri. Eu am toti banii in Romania. Eu nu plec cu banii din Romania. Eu scot banii din Europa si-i aduc in Romania.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Gigi Becali mesaj inchisoare, #Gigi Becali eliberat conditionat , #condamnat