Becali, mesaj de ultima ora din inchisoare - ce transmite patronul Stelei

Joi, 12 Martie 2015, ora 17:00
5320 citiri
Becali, mesaj de ultima ora din inchisoare - ce transmite patronul Stelei
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali mai are de asteptat pana cand va fi eliberat conditionat din inchisoare, dupa ce procurorii DNA au facut recurs la decizia Judecatoriei Medgidia.

Totusi, Becali ramane conectat la evenimentele din viata de zi cu zi, iar joi a transmis un comunicat de presa prin intermediul clubului Steuaa.

Becali a dorit sa-si spuna punctul de vedere cu privire la litigiul dintre echipa de fotbal si Clubul Sportiv al Armatei.

Iata comunicatul lui Gigi Becali:

Avand in vedere informatiile din ultima perioada cu privire la urmarile deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 decembrie 2014, domnul George Becali doreste sa linisteasca suporterii clubului nostru si le transmite urmatoarele:

1. Asociatia Fotbal Club Steaua Bucuresti a preluat de la Clubul Sportiv al Armatei, prin hotarare judecatoreasca (statut), PALMARESUL, traditia, istoria si culorile echipei de fotbal care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986.

2. SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA a preluat de la AFC Steaua Bucuresti, prin hotarare judecatoreasca (statut), PALMARESUL, traditia, istoria si culorile echipei de fotbal, fiind continuatoarea echipei de fotbal care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986.

3. Prin aceeasi hotarare judecatoreasca, s-a stabilit faptul ca numele echipei este "Steaua Bucuresti".

4. Pe tema preluarii echipei de fotbal a fost deschis un dosar penal, iar dupa cercetarile facute in cadrul anchetei s-a decis neinceperea urmaririi penale.

5. In urma discutiilor aparute in spatiul public cu privire la decizia ICCJ, este de precizat faptul ca sigla (marca) nu are nicio legatura cu PALMARESUL, istoria, traditia si culorile, care sunt ale clubului nostru prin hotarare judecatoreasca (statut).

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Gigi becali Steaua, #Gigi Becali mesaj inchisoare , #stiri Gigi Becali
Comentarii