Becali, la depunerea candidaturii la Primaria Capitalei: vreau sa carmuiesc ca Sf. Vasile!

Marti, 01 Mai 2012, ora 19:58
2608 citiri
Becali, la depunerea candidaturii la Primaria Capitalei: vreau sa carmuiesc ca Sf. Vasile!

Liderul PNG George Becali a afirmat marti, la depunerea candidaturii pentru Primaria Generala, ca vrea sa fie cel mai mare primar al timpurilor actuale, sustinand ca are drept model pe Sf. Vasile cel Mare.

"Ma intereseaza sa carmuiesc exact ca Sf. Vasile cel Mare, care a fost cel mai mare primar din toata istoria omenirii. Asta vreau sa fiu eu, cel mai mare primar din timpurile noastre, din lume, nu din Romania, pentru ca eu daca carmuiesc cu buna credinta, cu credinta in suflet, si promovez si credinta, si pe Dumnezeu, iti da Dumnezeu si bogatie, si toate! Vin din cer toate!", a asigurat Becali.

El a adaugat ca "se da pe sine jertfa" pentru bucuresteni, comentand ca asta inseamna "carmuirea".

La sfarsitul mesajului, Becali s-a inchinat si a incheiat cu un "Doamne ajuta!".

Prioritatea: construirea a 10 biserici in fiecare sector

Liderul PNG Gigi Becali si-a depus candidatura la Primaria Capitalei si a afirmat ca prioritatea sa o reprezinta construirea a 10 biserici in fiecare sector, apoi rezolvarea problemei scolilor si a spitalelor, iar pana cand acestea nu se vor reglementa, nu va da bani nici pe o petala de panseluta.

Becali a comentat marti, la depunerea candidaturii, ca, de cate ori oamenii au avut probleme -cu plata facturilor, cu zapada, i-au cerut sa intervina, insa daca va fi ales primar, va fi deja in functie sa le rezolve problemele.

"Daca voi fi primar, prima si prima data vreau sa rezolv o problema de suflet, adica in fiecare sector din Capitala cate 10 biserici - 60 de biserici. Prima data sa aiba oamenii unde se ruga pentru bunastare, pentru ca nici n-au in cartiere oamenii unde sa se duca la biserici. Chiar daca ar fi oamenii credinciosi isi pierd credinta pentru ca nu se duc la Hristos.

Spitale, scoli si siguranta si linistea oamenilor, astea sunt lucrurile. Cum? Astea sunt lucruri asa de minore incat le voi rezolva numai din banii care se fura in fiecare an de catre toti cei care au carmuit Capitala pana acum - din furaciunile de la curatenie, din furaciunile de la dezapezire si din furaciunile cu anumite firme capuse care capusesc si care chiar consilierii capuseaza bugetul Primariei", a spus el.

Omul de afaceri a tinut sa asigure si ca, daca va ajunge primar general, dezapezirea va fi asigurata de PMG. "Pai de ce sa platim ma noi zeci de milioane aiurea la curatenie sa-i dam noi lui Prigoana bani? Prigoana vrea sa fie el primarul ca sa ce? Ca sa ia el cateva zeci de milioane din curatenie. Ei uite mai Prigoana ca n-o sa mai faci, pentru ca o sa fie un serviciu internalizat intr-o societate a Primariei. Si chiar daca dau banii, dau banii tot mie, cum ar veni si folosesc banii in alte scopuri si n-o sa mai poata ei sa fure", a mai afirmat Becali.

El a asigurat ca pana cand nu se vor realiza prioritatile sale - biserica, scoala, spital - din banii Primariei nu se va cumpara "nicio panseluta". "Nici macar o petala de floare n-o sa vedeti. A, o sa vedeti pomi, ca e nevoie sa-i sadim acum ca sa creasca in timp. Dar panseluta aia care sta doua saptamani sa bag milioane in panselute si-n petala florii? Niciodata! Nu o sa vedeti nicio panseluta pana cand nu se rezolva problema sanatatii, a curateniei, a bisericii, dup-aia punem si flori. Dar pana atunci, eu, daca o sa fiu primar, ma, nicio panseluta, o petala nu vezi! Asta spun eu si asta vreau eu sa fac", a insistat Becali.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Gigi Becali primaria Capitalei, #Gigi Becali prioritati primaria generala, #Becali biserici, #Becali Sfantul Vasile cel Mare , #PNG