Becali il santajeaza pe Mititelu

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 21:44
2441 citiri
Becali il santajeaza pe Mititelu

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a explicat motivul pentru care echipa "ros-albastra" solicita, dupa mai multe luni, banii virati in conturile Universitatii Craiova pentru transferul atacantului Mihai Costea.

"Dupa ce Universitatea Craiova a fost exclusa din competitii, Mihai Costea a devenit jucator liber, iar contractul semnat initial nu mai e valabil. Noi trebuie sa le cerem banii inapoi, dar n-o sa insistam foarte mult, doar vrem acel act.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

In acelasi timp, seful gruparii evacuate din Ghencea ii transmite lui Adrian Mititelu faptul ca ar putea renunta la suma de aproximativ 1,3 milioane de euro doar daca patronul oltenilor va renunta la revendicarea jucatorului.

"Daca Adrian Mititelu o sa-l revendice pe Mihai Costea, atunci si noi o sa insistam mai mult pentru acei bani. N-o sa mergem in instanta decat daca fotbalistul va fi revendicat. Banii au mers in contul Universitatii Craiova, dar au fost confiscati de ANAF." a mai afirmat patronul Stelei.

Steaua a anuntat vineri ca o va trimite in judecata pe Universitatea Craiova, daca gruparea din Banie nu restituie banii primiti pentru transferul lui Mihai Costea in tabara "ros-albastra".

Steaua o ameninta cu judecata pe Universitatea Craiova

Printr-o notificare semnata de Valeriu Argaseala, Steaua ii cere Universitatii Craiova sa inapoieze cei 5.627.864 lei (aproximativ 1.3 milioane euro) pe care i-au primit in schimbul lui Mihai Costea.

Adrian Mititelu a declarat ca nu va inapoia niciun ban Stelei si va merge la judecata.

FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
FCSB, campioană! Florinel Coman: "Am simțit că va fi seara noastră"
Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, după ce FCSB a câştigat titlul, că a a avut încredere în colegii săi şi a simţit că va fi seara lor. Coman nu a jucat în meciul cu...
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Gigi Becali, prima reacție după ce a câștigat campionatul: "Ne trebuie 7-8 jucători ca să mergem în cupele europene" Primele nume de pe listă
Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană....
#Gigi Becali, #Adrian Mititelu, #Becali santaj Mititelu, #Mihai Costea transfer Steaua , #Steaua