Becali ii pune la punct pe Reghecampf si Meme Stoica: Sa nu mai plangeti dupa jucatori!

Joi, 23 Iunie 2016, ora 21:08
7076 citiri
Becali ii pune la punct pe Reghecampf si Meme Stoica: Sa nu mai plangeti dupa jucatori!
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Gigi Becali, finantatorul Stelei, si-a pus la punct, public, principalii colaboratori de la echipa, pe antrenorul Laurentiu Reghecampf si pe directorul sportiv Meme Stoica.

Latifundiarul a dezvaluit ca cei doi nu mai au voie sa ii ceara noi transferuri, asta desi lotul vicecampioanei e unul destul de "subtire".

"Am vorbit cu Reghe si Meme si le-am spus: Nu vreau sa mai cereti niciun jucator! Daca Dumnezeu ma va indruma sa mai luam vreun atacant, e posibil, dar voi nu mai vreau sa plangeti dupa jucatori! Nu mai au voie sa ceara! Eu am voie sa caut.

In opinia mea, avem o echipa puternica, desi ce s-a intamplat pe finalul campionatului m-a facut sa cred ca nu mai cunosc fotbal. Totusi, indraznesc sa zic ca avem un lot puternic, dar cu o jumatate de gura, ca m-a destabilizat ce a jucat echipa in ultima perioada", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Acesta a facut si o scurta analiza a echipei, concluzionand ca este un lot care trebuie sa aiba rezultate.

"La mijloc ii avem pe Stanciu, Hamroun, Chipciu si Popa, care sunt sunt de mare valoare. Sunt eu subiectiv? Avem 6 mijlocasi centrali. Am insistat cu Achim, pentru ca nu greseste. E putin lentut, dar are viziunea jocului. Mijloc avem, avem si fundasi centrali. Avem si fundasi laterali buni. Nu inteleg, cum sa nu avem rezultate cu echipa asta?", a mai spus acesta.

Citeste mai mult despre cele doua transferuri facute joi de Steaua

Totusi, Becali nu crede ca Steaua este suficient de puternica pentru a accede in grupele Champions League.

"E aproape o minune sa intram in grupele Ligii Campionilor. Cred ca vom trece de turul 3, nu sunt echipe extraordinar de bune. Dupa aia dam deja de mari echipe si numai o minune ne poate califica. In grupele Europa League putem merge, apoi voi intari echipa la anul pentru campionat. Putem incasa 10 milioane si din Europa League", a incheiat finantatorul Stelei.

Steaua a renuntat in aceasta vara la 13 jucatori, aducand in schimb numai cinci fotbalisti noi.

Iar plecarile nu se opresc aici, alti oameni din lotul lui Reghecampf urmand a fi indepartati de la echipa in cel mai scurt timp.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Becali Steaua transferuri, #Reghecampf Meme Stoica Steaua, #Steaua transferuri 2016 , #Steaua