Becali face o dezvaluire incredibila: oferta colosala pentru vanzarea Stelei

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 20:17 12821 citiri
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a facut o dezvaluire incredibila intr-una dintre cartile pe care le-a scris pentru a putea fi eliberat mai repede din inchisoare.

In cartea intitulata "Becali si Steaua", Gigi Becali a dezvaluit ca a primit o oferta in valoare de 50 de milioane de dolari pentru a vinde Steaua.

Potrivit celor relatate de Becali, episodul s-a petrecut in 2004, iar oferta venea din partea unui om de afaceri rus.

"La 8 luni dupa ce am devenit actionar majoritar, hop, primesc un fax interesant. Era semnat, stampilat, tot dichisul. Rusul care trimisese faxul scria ca imi ofera, pe loc, 50 de milioane de dolari si sa-i spun cand sa vina sa semnam actele. Erau o groaza de bani, dar eu m-am suparat. Nu vand Steaua nici cu un milliard de dolari", a scris Becali, conform ProTV.

Becali a explicat si motivele pentru care nu a dorit sa vanda clubul de fotbal.

"Misiunea mea pe acest pamant este una dubla: de a aduce bucurie in inimile suporterilor stelisti, de a-i face mandri ca sunt romani; a doua, sfanta, de a arata lumii intregi ca nu partea materiala este mai puternica, ci spiritul", a mai scris Becali.

In ultimul deceniu, Gigi Becali a sustinut in repetate randuri ca a primit oferte pentru a vinde clubul Steaua.

Dupa eliberarea din inchisoare, Becali a anuntat ca nu mai este interesat de fotbal, iar banii pe care ii va castiga ii va dona.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News