Amenda de 5.000 de lei pentru Romania TV dupa conspiratiile lui Gigi Becali despre vaccin si coronavirus

Joi, 28 Ianuarie 2021, ora 16:25
3797 citiri
Amenda de 5.000 de lei pentru Romania TV dupa conspiratiile lui Gigi Becali despre vaccin si coronavirus
Captura Romania TV. Sursa: Pagina de Media

Postul de televiziune Romania TV a fost amendat de CNA pentru conspiratiile exprimate de Gigi Becali intr-un interviu din 26 decembrie.

Dorin Rusu a propus in sedinta de joi, 28 ianuarie, amenda de 5.000 de lei pentru postul TV, iar propunerea a trecut cu voturi in unanimitate.

Amenda a venit pentru declaratiile lui Becali, dar si pentru doua burtiere. Prima, din cadrul stirilor Romania TV din 20 decembrie in care s-a titrat "Foc in Bucuresti, oamenii se salveaza sarind de la etaj" si a doua din 17 decembrie - "Barbat executat in masina, criminalistii descind".

Ce a zis Gigi Becali la Romania TV pe 26 decembrie, via documentelor CNA, potrivit Pagina de Media:

"Gigi Becali: Eu nu ca... Eu nu ma vaccinez nici daca mor pe loc! La mine e genetica... vine cu un vaccin, vine cu un... O sa zica ca dupa aia... Ba, uite care-i treaba... Pai pentru ca nu puteam sa tinem evidenta ca sa te stim bine cum esti tu... asa cred...(inchinandu-se)

Doamne, sa nu fie!... ma, trebuie sa-ti punem tie in mana dreapta, aicea, un cip sau in frunte aicea... ca noi sa citim, sa vedem vaccinurile care le-ai facut tu ca sa stim ca daca-ti vine rau pe strada... ca asa o sa fie... o sa cada lumea... hap!... hap!... de la vaccinurile astea, intelegi?

Cristina Sincai: Doamne-fereste!

Gigi Becali: Pai asa o sa fie... asa cred... intelegi?... Doamne, iarta-ma! Nu vreau sa fac propaganda impotriva vaccinului... eu spun ce cred eu si eu nu fac vaccinul. (neinteligibil) sa nu faca vaccinul... sa-l faca!... fiecare sa faca, da eu nu fac...

Eu nu-l fac... daca pun capul aicea, pe buturuga, aicea... taie capul cu barda... pune... intinde mina, faci vaccinul... Ba, taie capul, da vaccinul nu-l fac... m-ai inteles?... Eu... (inchinandu-se) am dat la sute de oameni si mii de oameni...

Cristina Sincai: Medicamente...

Gigi Becali: ... medicamente... si la spitale... ca aduceam medicamente si nu pot sa le iau, trebuia sa le donez... le-am donat la spitale... medicamente... Virusul asta este un fleac! Dar daca cand mi-a curs nasul sau urechi sau nu stiu ce... sau ochii sau cutare sau putin temperatura... l-am luat... pac!, am luat medicamentul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
O persoană care a mâncatat semințe și, apoi, a aruncat cojile pe jos a fost identificată de oamenii legii și amendată cu 1000 de lei, la Aiud. Folosindu-se de camerele de supraveghere din...
Motivul pentru care Neymar e mai bogat cu 3 milioane de dolari
Motivul pentru care Neymar e mai bogat cu 3 milioane de dolari
Un tribunal brazilian a suspendat o amendă de aproximativ trei milioane de dolari impusă starului mondial al fotbalului Neymar Junior pentru că a construit fără autorizaţie un lac artificial...
#Becali, #consipartii, #Romania TV, #amenda, #CNA, #vaccin, #covid , #stiri Gigi Becali
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Jiji a avut dreptate si ce s-au mai frasuit deontologii de pe