Un jucator de baza al lui Bayern lanseaza acuzatii dure dupa meciul cu Real: Am jucat in 10 contra 14!

Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 14:304787 citiri
Un jucator de baza al lui Bayern lanseaza acuzatii dure dupa meciul cu Real: Am jucat in 10 contra 14!
Foto: Twitter/ Champions League

Unul dintre fotbalistii importanti ai lui Bayern Munchen a lansat acuzatii grave dupa meciul de miercuri seara cu Real Madrid, din Champions League.

Thomas Muller a acuzat in termeni duri arbitrajul brigazii condusa de Viktor Kassai, el sustinand ca arbitrii au "tras" cu Real Madrid.

"Nu am facut un meci perfect, dar daca va uitati la partida o sa vedeti ca ne-am comportat ca niste barbati. Daca va uitati la cum s-a intamplat totul, ne-a fost extrem de greu sa jucam in 10 jucatori impotriva a 14 adversari/ Golul de 2-2 a fost incredibil, arbitrul tusier a vazur clar. Ne-a ucis golul acela.

Eram foarte bine din punct de vedere mental dupa ce am inscris pentru 2-1 si aveam inca 11 jucatori pe teren, dar arbitrul a decis sa ne ia tot vantul din panze. Nu poti spune ca astfel de lucruri se intampla dupa ce am patit in aceasta partida", a spus Muller la conferinta de presa din final.

Real Madrid s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce a trecut cu dubla victorie de Bayern Munchen.

Returul de la Madrid, castigat de Real cu scorul de 4-2, a fost insa marcat de greseli mari de arbitraj, brigada condusa de Viktor Kassai avantajandu-i net pe spanioli.

M.D.