Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa D

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 14:28
2159 citiri
Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa D
Foto: Facebook/ FC Bayern Munchen

In grupa D apele s-au limpezit, in sensul ca Atletico Madrid si Bayern Munchen au luat optiuni serioase de calificare in primavara Ligii Campionilor, iar PSV si FK Rostov se vor bate pentru locul 3.

Marti, 1 noiembrie, de la ora 21:45, sunt programate partidele Atletico Madrid - FK Rostov si PSV Eindhoven - Bayern Munchen.

ATLETICO MADRID vs. FK ROSTOV

Atletico are punctaj maxim in grupa, reusind 3 victorii cu 1-0. In La Liga, madrilenii ocupa locul 3, la 3 puncte de lider si un golaveraj 25-6. Sase victorii in ultimele 7 meciuri au reusit cei de la Atletico. Madrilenii au disputat 8 partide cu echipe rusesti: 4 victorii, 2 remize si 2 infrangeri.

3 puncte in acest meci ar asigura prezenta spaniolilor in primavara Champions League. Un singur punct a reusit Rostov in grupa, dupa 2-2 cu PSV pe teren propriu. FK Rostov a reusit doar o remiza in ultimele 4 meciuri.

PRONOSTIC: Atletico castiga si sub 2,5 goluri - cota 3.40 la 888sport.

PSV EINDHOVEN vs. BAYERN MUNCHEN

PSV se situeaza pe locul 3 in grupa, cu un punct obtinut la Rostov. Olandezii au marcat 3 goluri si au primit 7. PSV ocupa locul 3 in competitia interna, la 5 puncte de liderul Feyenoord. In weekend, olandezii au invins Vitesse in deplasare cu 2-0, aceasta fiind a doua victorie in 7 meciuri oficiale. Lipsesc Hendrix, Locadia, Zoet si de Jong

Bayern se afla pe pozitia a doua in grupa, cu 6 puncte, dupa victorii cu Rostov si PSV si infrangere cu Atletico. O victorie in aceasta partida i-ar asigura lui Bayern prezenta in primavara UCL. In competitia interna, Bayern s-a instalat pe primul loc fara sa inregistreze vreo infrangere. La nemti trebuie remarcata forma buna a lui Joshua Kimmich si Robert Lewandowski. Carlo Ancelotti nu se poate baza pe Martinez si Ribery. In partida tur Bayern s-a impus cu 4-1 pe teren propriu.

PRONOSTIC: Bayern castiga - cota 1.42 la 888sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#cote pariuri Liga Campionilor, #Champions League meciuri pariuri , #Champions League