Bayern Munchen, atac grobian la adresa Borussiei Dortmund

Colaborator:Iulian Dumitrescu
Sambata, 23 August 2014, ora 14:572630 citiri
Bayern Munchen, atac grobian la adresa Borussiei Dortmund
Foto: sportal

Un adevarat razboi al declaratiilor sta sa inceapa intre Bayern Munchen si Borussia Dortmund, dupa ce in ultima vreme dinspre clubul bavarez s-au tot auzit cuvinte nu tocmai ortodoxe indreptate catre rivali.

Si de aceasta data, ca de obicei, atacul la adresa Borussiei a venit din partea presedintelui lui Bayern, Karl Heinz-Rummenigge.

Fostul international german a ironizat ultima reusita a rivalilor din Dortmund, dupa ce acestia au primit o infuzie de capital de 114,4 milioane de euro. Dupa Rummenigge, acest pas nu este decat o alta imitatie ieftina dupa Bayern.

"Dortmund copiaza pe Bayern. Acesta este cel mai mare compliment pe care pot sa ni-l faca. Dar, cum se intampla in toata lumea, nicio copie nu este atat de buna ca originalul.", a spus Rummenigge, citat de Bild.

De ieri, trei dintre cei mai mari sponsori ai galben-negrilor au hotarat sa cumpere actiuni la Borussia. Astfel, compania de produse chimice Evonik, concernul Puma si compania de asigurari Signal Iduna au hotarat sa cumpere actiuni la club.

Bayern, de asemenea, se bucura de sprijninul a trei mari actionari din februarie incoace, fiecare detinand cate 8,33% din actiunile clubului. Borussia Dortmund l-a somat deja pe Rummenigge sa inceteze cu aceste atacuri.

Comentarii
berbecaly
rank 1
ai uitat sa spui in ce sta "atacul grobian" mai dottore