Bătrânul care s-a aruncat cu soția dintr-un bloc din Capitală a fost secretar de stat. Ce a scris în biletul de adio

Sambata, 24 Septembrie 2022, ora 11:56 23818 citiri
Anchetatori la locul tragediei FOTO captură video Pro TV

Bătrânul care s-a aruncat împreună cu soția vineri, 23 septembrie, de la etajul 7 al blocului din București în care locuiau, a fost secretar de stat în guvernul Văcăroiu.

Bărbatul a făcut parte din Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Tragedia a avut loc în zona Barbu Văcărescu, din Sectorul 2, iar sinuciderea este principala ipoteză a anchetatorilor. Ambii au fost declarați morți de echipajul sosit la fața locului pentru a le acorda primul ajutor.

Bătrânii ar fi fost îngrijiți de o vecină, însă aceasta ar fi plecat să facă cumpărături și i-a lăsat singuri pe cei doi.

Aceștia ar fi locuit la etajul trei, însă au urcat patru etaje și s-au aruncat în gol de la intrarea de la ghenă de la nivelul 7 al imobilului.

Bilet de adio găsit într-un buzunar

Polițiștii au găsit un bilet de adio în buzunarul bătrânului, în care scria că el și soția sa nu mai vor să fie o povară pentru copilul lor. Fiul celor doi bătrâni lucrează la Bruxelles.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News