Misterul femeii cu pălărie care hoinărește pe străzile dintr-un mare oraș din România: ”Nu este ceea ce pare!”

Joi, 07 Decembrie 2023, ora 11:05
5916 citiri
Misterul femeii cu pălărie care hoinărește pe străzile dintr-un mare oraș din România: ”Nu este ceea ce pare!”
Femeia misterioasă a fost văzută frecvent în fața sediului Palatului Administrativ din Ploiești FOTO Facebook/InfoTrafic Prahova

O femeie trecută de prima tinerețe, îmbrăcată sărăcăcios, deloc potrivit pentru frigul de afară, care hoinărește zi de zi pe străzile din Ploiești sau prin parcările marilor centre comerciale din municipiu, a stârnit o serie de controverse în mediul online.

Fotografia cu această doamnă a fost postată pe un grup de Facebook, postată de unul dintre membri în speranța că cineva poate oferi ajutor.

Povestea ei este impresionantă, mulți dintre comentatori susținând că ar fi trimisă la cerșit de cei care o au în grijă.

În fotografia postată pe grupul de Facebook, doamna a fost surprinsă în parcarea din fața sediului Palatului Administrativ, îmbrăcată un un pardesiu aparent subțire, iar pe cap poartă o pălărie cu boruri largi. Autorul postării susține că a intrat în vorbă cu doamna, dar aceasta pare că nu știe exact unde locuiește. Acesta cere ajutor autorităților, existând și suspiciunea că femeia este folosită pentru cerșit de persoanele care o au în grijă.

”Acum 2 săptămâni era în parcare la Shopping City, manca o portocală. Am întrebat de unde e și mi-a spus că nu știe, i-am dat niște bănuți. Mi-a mulțumit și ulterior s-a așezat jos. Pe mine una m-a întristat”, comentează unul dintre membrii grupului.

Alții cer ca femeia să fie dusă la o secție de poliție din Ploiești, în ideea că poate are documente de identitate în buzunare sau un bilet cu număr de telefon al aparținătorilor și așa s-ar putea identifica adresa unde locuiește.

”Persoanele ca dânsa nu trebuie lăsate nesupravegheate”, susține un alt membru al grupului.

Alții care susțin că o cunosc, spun că doamna este o fostă contabilă, are pensie și casă chiar în Ploiești, dar ”e folosită în cerșetorie de alții”. Această impoteză a fost confirmată de mai mulți cetățeni care au comentat la postarea de pe grupul InfoTrafic Prahova.

”Am încercat eu să o duc la adăpostul de noapte, cel de la capătul traseului 1, crezând ca nu are adăpost (așa spunându-mi dânsa). Ulterior a apărut un vecin din zona care mi-a explicat că stă într-una din acele scări, colectează mult gunoi în apartament si chiar creează probleme vecinilor și iese la cerșit acolo, în fiecare zi. Într-adevăr din punct de vederea financiar situația nu este una ușoară dar deține o locuință. Ca să mă conving de spusele vecinului, am mai discutat cu alte persoane din zona care mi-au confirmat povestea (…) Această situație era anul trecut nu știu între timp cum au evaluat probleme cu plata întreținerii și etc”, explică alt membru al grupului.

”Stă pe Elena Doamna și este trimisă să cerșească de proprietara apartamentului unde locuiește! Nu este amnezică! Știe tot, este coerentă!! Nu este ceea ce pare! O cunosc foarte bine!”, se arată într-un alt comentariu.

”Stați liniștiți, că doamna are adăpost. O trimite la cerșit cineva. O aduce cu mașina, o vad zi de zi”, spune un alt ploieștean.

”Cei care o cunoașteți va rog sesizați poliția pentru a se lua masuri. Nu este normal să îi faci așa ceva unui bătrân. Persoana care îi face așa ceva ar trebui închisă definitiv, să nu mai vadă lumina soarelui niciodată”, este de părere un altul.

Cazul acestei doamne a fost preluat de Poliția Prahova care face acum verificări.

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#batrana, #cersetorie, #Ploiesti, #femeie , #stiri sociale