Scandal ireal în Caracal: un tânăr a intrat în mod repetat cu mașina într-un alt autoturism. Celălalt șofer s-a apărat cu bâta VIDEO

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 16:15
5147 citiri
Scandal ireal în Caracal: un tânăr a intrat în mod repetat cu mașina într-un alt autoturism. Celălalt șofer s-a apărat cu bâta VIDEO
Momentul în care bătrânul atacă cu o bâtă FOTO captură video

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiști după ce a intrat intenționat cu mașina de mai multe ori într-un alt autoturism, după un conflict cu un șofer în curtea unui liceu din Caracal.

În imaginile filmate de cei prezenți se vede cum tânărul se urcă la volan și lovește de mai multe ori autoturismul în care se afla bărbatul de 64 de ani.

Ulterior și bărbatul de 64 de ani iese din mașină cu un par și lovește mașina tânărului.

La ora 13:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel unic de

urgență 112, cu privire la faptul că în zona Liceului Tehnologic ”Dimitrie Petrescu” din

municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat 2 autoturisme avariate și mai multe persoane.

Șoferul mai tânăr a lovit de mai multe ori mașina celuilalt, bărbatul de 64 de ani s-a năpustit cu o bâtă asupra tânărului și autoturismului acestuia.

,,Din primele verificări, s-a constatat faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din

comuna Dobrosloveni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, într-o parcare,

din curtea liceului mai sus menționat, ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat,

în vârstă de 64 de ani, din Caracal.

Ulterior, tânărul, ar fi intrat, intenționat, în repetate rânduri, cu autoturismul său, într-un alt autoturism, ce aparține bărbatului în vârstă de 64 de ani, și în care bărbatul se urcase împreună cu alte 2 persoane.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, iar polițiștii au condus persoanele implicate la sediul unității de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările", a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

Tânărul a depus plângere scrisă împotriva bărbatului, în vârstă de 64 de ani, fiind întocmit

dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal efectuează verificări cu privire la stabilirea modalității de acces a autoturismelor, dar și a persoanelor implicate, în curtea unității de învâțământ, potrivit realitateaoltului.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
#bataie, #trafic, #Caracal, #masina lovita, #barbat retinut , #politie