Lupte de stradă la Sevilla între fanii lui Frankfurt și cei ai lui Rangers. Cele două echipe joacă în finala Europa League VIDEO

Miercuri, 18 Mai 2022, ora 13:44 3740 citiri
Bătăi între fanii lui Frakfrut și Rangers la Sevilla. Foto: captură video / Youtube

Cinci suporteri ai echipei Eintracht Frankfurt au fost reţinuţi în noaptea de marţi spre miercuri, la Sevilla, după ce un grup de aproximativ 200 de fani germani a atacat susţinători ai formaţiei Glasgow Rangers, înaintea finalei Ligii Europa, informează lequipe.fr.

Acesta a fost primul incident violent legat de finală înregistrat de poliţie în oraşul andaluz.

"Incidentul a avut loc în jurul miezului nopţii în faţa catedralei din Sevilla, iar poliţia a trebuit să intervină rapid pentru a pune capăt atacului suporterilor lui Eintracht asupra celor ai lui Rangers", a precizat poliţia naţională, într-un comunicat, adăugând că germanii au atacat apoi forţele de ordine cu "sticle, materiale pirotehnice şi mese".

Poliţia spaniolă se aştepta la o situaţie foarte tensionată la Sevilla, oraşul care găzduieşte, miercuri, finala Europa League, astfel că au fost desfăşuraţi peste 5.000 de agenţi ai forţelor de ordine.

"Este revoltător! Sunt prea mulţi oameni cu prea mult alcool, cei mai mulţi dintre ei fără bilete la meci. Iar în oraş sunt multe şantiere de construcţii. Toate acestea împreună pot duce la probleme grave", a declarat Juan Carlos Castro, şeful dispozitivului de securitate, care a estimat că este cel mai dificil meci din ultimii ani din punct de vedere al asigurării ordinii.

Se estimează că vor veni în capitala Andaluziei 100.000 de scoţieni şi 50.000 de fani ai lui Eintracht, în ciuda faptului că ambele echipe au primit doar 10.000 de bilete fiecare pentru meci.

Bătăi între fanii lui Rangers și Frankfurt la Sevilla. Sursa video: Youtube / UltrasBalkan

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News