Adolescentă de 15 ani, bătută crunt de o tânără de 17 ani. ”Și ce dacă te omor? Intru la pușcărie pentru tine”. Tatăl agresoarei a filmat totul

Joi, 29 Septembrie 2022, ora 18:08
5995 citiri
Adolescentă de 15 ani, bătută crunt de o tânără de 17 ani. ”Și ce dacă te omor? Intru la pușcărie pentru tine”. Tatăl agresoarei a filmat totul
Adolescentă dată cu capul de sobă de o colegă mai mare FOTO: captură video Aradon.ro

Imagini greu de privit au apărut în spațiul public. O fată de 15 ani este bătută și umilită de o alta de 17 ani, la Arad. La agresiune a fost de față și tatăl tinerei mai mari. Acesta o umilea verbal pe victimă.

Cazul a fost adus în atenția poliției iar instituția a anunțat că a început o anchetă. Imaginile crunte, au fost publicate pe site-ul Aradon.ro.

Filmarea fost publicată în mediul online de către tatăl agresoarei și distribuită apoi de aceasta, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi, dar s-a „viralizat” în câteva zile, incidentul având loc în 21 septembrie.

În filmare se vede cum o adolescentă este lovită repetat cu palmele peste cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o sobă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. Victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile.

„Nu mai da așa! Mă omori!”, spune fata de 15 ani.

”Și ce dacă te omor? Intru la pușcărie pentru tine, mă, zdreanțo! Pune-te în genunchi! Acuma!”, îi cere agresoarea.

„Vezi că am fost bună cu tine până acuma. Mă p*ș pe tine și îți dau foc”, continuă aceasta.

„Ai venit în casa asta, ai dormit în casa asta, ai mâncat în casa asta și acuma faci figuri?!”.

„Pe ăia trei dacă îi dai în gât o să ai de-a face cu mine, fată!”.

„Crezi că ești la tine, la Periam, în satul tău?”, intervine și tatăl agresoarei care filma totul.

„Te rog nu mai da, că mă omori așa!”, o roagă victima. Însă vocea fetei nu face decât să o înfurie și mai tare pe agresoare.

„Pe Tik Tok te pun, mă, zdreanță! Să vadă și mă-ta ce panaramă ești!”, mai spune agresoarea înainte ca video-ul să se încheie brusc.

Încă nu se ștei ce ar fi făcut cei trei pe care îi apăra fata de 17 ani. însă există zvonuri că ar fi vorba despre agresiuni sexuale.

Agresoarea a sunat la 112

Bătaia a avut loc în 21 septembrie la domiciliul agresoarei și a fost distribuită de către aceasta, ajungând astfel în posesia mai multor colegi de la UCECOM, dar și de la alte școli din Arad. În 22 septembrie, videoclipul a fost văzut la școală de elevi, mai scrie Aradon.ro.

Conform informațiilor jurnaliștilor arădeni, una dintre colegele fetelor, care văzuse videoclipul, a lovit-o peste cap pe agresoare, trăgând-o la răspundere pentru bătaia pe care i-a aplicat-o fetei de 15 ani și pentru umilința la care a supus-o făcând publice imaginile.

Agresoarea însă nu a lăsat lucrurile așa. A sunat la 112 și a reclamat faptul că, în timp ce se afla la școală, o colegă a lovit-o în cap. Polițiștii au venit la școală și le-au dus pe cele două la Poliție, unde le-au audiat. Astfel a ieșit la iveală bătaia pe care a primit-o fata de 15 ani!

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Poliţiştii de la Biroul de siguranţă şcolară, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde învaţă cele două fete pentru a le consilia şi a analiza oportunitatea luării unor măsuri suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Mașină cuprinsă de flăcări în curtea unei societăți comerciale. Cauza probabilă a incendiului VIDEO
Mașină cuprinsă de flăcări în curtea unei societăți comerciale. Cauza probabilă a incendiului VIDEO
ISU Arad au anunțat că o maşină a fost distrusă, miercuri, 24 aprilie, într-un incendiu care a izbucnit în curtea unei societăţi comerciale din Arad. Focul a pornit de la scântei...
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
#bataie intre fete, #Arad, #ancheta politie, #agresiune, #scoala , #elevi