Voinescu: Cel care pierde alegerile crede ca i s-au facut farmece cu broasca testoasa

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 20:44 2899 citiri

Deputatul PD-L Sever Voinescu sustine ca povestea creata in jurul numelui parapsihologului pe care l-ar fi folosit Traian Basescu este "o prostie" si declara nu il cunoaste pe Aliodor Manolea.

"Mi-e greu sa-l localizez, in sediul de campanie sau in alta parte. La discutiile noastre nu a participat. O fi fost prin sediu, nu stiu, pentru ca acolo era multa lume. Oricum, mi se pare o prostie, indraznesc eu cu timiditate sa ridic vocea in acest vacarm de experti. Cred ca am ajuns ca in Burkina Faso: cel care pierde alegerile crede ca cel care le-a castigat i-a facut farmece cu broasca testoasa. Am ajuns in Africa medievala", a declarat deputatul PD-L pentru

Gandul.

Declaratia survine dupa ce Realitatea TV a prezentat, luni seara, imagini cu Aliodor Manolea insotindu-l pe Traian Basescu la ultima dezbatere electorala cu Mircea Geoana, dar si la cateva emisiuni.

Voinescu sustine ca cel care poate sa explice prezenta lui Aliodor Manolea langa Traian Basescu este purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan.

La randul sau, seful cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, a declarat ca nu il cunoaste pe Aliodor Manolea si nici nu a recunoscut fata acestuia in imaginile difuzate.

"M-am uitat la figura acelui domn, in masura in care am putut sa o deslusesc pe stirea difuzata, si nu am recunoscut-o. Niciodata la Cotroceni nu au fost astfel de discutii, nici nu s-a mentionat nici macar in treacat asa ceva. Mi se pare, cu toata amploarea data acestei dezbateri, ca se depasesc limitele credibilului. Cred ca traim intr-un regim al bufoneriei", a spus Avramescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News