Vanghelie: Nu o sa votez in viata mea sa intram la guvernare cu Basescu

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 15:58
1256 citiri
Vanghelie: Nu o sa votez in viata mea sa intram la guvernare cu Basescu
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca el se va exprima impotriva unei colaborari cu Traian Basescu si ca nu-l intereseaza discutiile despre cine vrea sa intre la guvernare, apreciind totodata pozitia pe care a adoptat-o liderul PNL, Crin Antonescu.

"Pe mine unul nu ma intereseaza discutiile vis-a-vis de cei care vor sa intre la guvernare, eu nu o sa votez in viata mea sa intram la guvernare vreodata cu Traian Basescu. Din punctul meu de vedere varianta asta este moarta, n-am cum sa-i dezamagesc pe bucuresteni. Daca ei au votat impotriva lui Traian Basescu, nu am cum sa fac asa ceva", a spus Vanghelie.

El a afirmat ca, in ultima instanta, decizia va fi luata in cadrul partidului. "E clar ca va decide partidul, dar nu o sa votez niciodata sa facem ceva cu Traian Basescu", a mai explicat Vanghelie.

El crede ca, in momentul de fata, mai important pentru social-democrati ar fi sa faca "toate demersurile juridice pentru a nu fi proclamat domnul presedinte dictatorul Romaniei".

Vanghelie l-a mai acuzat pe Basescu de "jocuri de culise" in ceea ce priveste discutiile pentru formarea noului Guvern. "In toata campania asta mizerabila a lui Traian Basescu a tinutr-o numai pe asemenea jocuri si poate una din greselile noastre a fost ca nu am stiut sa explicam concret ca jocurile le-a facut intotdeauna Traian Basescu de cinci ani de cand este. Lucrurile trebuie facute transparent, iar ceea ce face Crin Antonescu are din partea mea toata admiratia", a mai spus liderul PSD Bucuresti, regretand ca in campanie social-democratii nu l-au "combatut foarte bine pe Traian Basescu".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Vanghelie Guvern Basescu, #Vanghelie vot Basescu , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza Berceanu_Umbrarescu_Basescu
Berceanu_Umbrarescu_Basescu
rank 1
Poza viroaga36
viroaga36
rank 3
dar v-a chemat cineva la guvernare,