Va fi dezbatere vineri?

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 20:59
1592 citiri
Va fi dezbatere vineri?
Foto: Evenimentul Zilei

Dupa esecul dezbaterii televizate programate pentru miercuri seara, staff-urile principalilor candidati s-au repliat si au inceput sa programeze o noua intalnire. Pana la primul tur al alegerilor de duminica, cel putin inca o confruntare intre primii trei clasati ar putea avea loc, lucru confirmat de echipele de campanie.

Potrivit purtatorului de cuvant al campaniei lui Traian Basescu, Sever Voinescu, echipele PD-L si PNL doresc, in continuare, ca o dezbatere, in formula de trei candidati, cu Traian Basescu, Crin Antonescu si Mircea Geoana sa aiba loc vineri.

Voinescu a afirmat ca echipele de campanie ale lui Basescu si Antonescu se vor intalni, probabil, in cursul zilei de joi, pentru a pune la punct detaliile confruntarii.

Conform lui Voinescu, cele doua echipe asteapta ca si staff-ul PSD sa participe la discutii, dar daca acest lucru nu se va intampla, va avea loc o confruntare numai intre Basescu si Antonescu.

Miercuri seara, la Antena 3, Mircea Geoana a anuntat ca "ma duc la dezbatere, vineri, in trei, in cinci. Vineri este ultima zi de campanie, este necesara o dezbatere".

Pe de alta parte, inca o dezbatere intre primii trei candidati ar putea avea loc chiar cu o zi inainte. Crin Antonescu a anuntat ca joi seara, la ora 20,00, televiziunea Antena 3 va organiza o dezbatere la care sunt invitati primii trei candidati cotati de sondaje cu sanse de a castiga lupta pentru Presedintia Romaniei.

Potrivit lui Antonescu, care a anuntat ca raspunde afirmativ invitatiei, dezbaterea va fi moderata de jurnalista Gabriela Vranceanu Firea.

Pe de alta parte, intrebat daca mai crede ca TVR ar mai putea organiza, pana la sfarsitul campaniei, o dezbatere cu toti cei 12 candidati, Antonescu si-a exprimat indoiala, dar a afirmat ca era de datoria televiziunii publice sa organizeze o astfel de dezbatere.

Referindu-se la motivatia organizarii acestei dezbateri, Sebastian Lazaroiu a precizat ca staff-urile de campanie ale lui Traian Basescu si Crin Antonescu doreau organizarea unei dezbateri la care sa ia parte primii trei clasati in sondaje.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#dezbatere electorala Antena 3, #dezbatere candidati prezidentiale, #Crin Antonescu dezbatere , #Crin Antonescu