"Un cetatean de bun-simt" ii scrie lui Traian Basescu

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 10:13
6368 citiri
"Un cetatean de bun-simt" ii scrie lui Traian Basescu
Foto: crinantonescu.ro

Ca replica la scrisorile trimise de Traian Basescu alegatorilor, in care acesta isi prezinta principalele realizari ale primului mandat si ii invita pe romani din nou la vot, contracandidatul PNL Crin Antonescu raspunde tot printr-o scrisoare, semnata insa "un cetatean de bun-simt al Romaniei", al carei subiect este seful statului si care poarta stampila "revolutia bunului-simt".

"Draga Traiane,

Sunt eu, fostul tau alegator. In 2004, te-am votat cu speranta ca voi trai mai bine, intr-o tara normala si linistita. Te-am votat cu speranta ca vei starpi coruptia, ca nu ne vor mai conduce baronii si clientela abonata la banul public, ci oameni competenti si integri. Te-am votat cu speranta ca vei fi un presedinte care-si respecta cuvantul dat. Am sperat ca vei fi un presedinte pentru mine, nu pentru tine", se arata in textul scrisorii, parte a campaniei electorale concepute de staff-ul lui Crin Antonescu.

In calitate de fost votant, semnatarul scrisorii se declara profund dezamagit de prestatia sefului statului.

"Ai fost un presedinte numai pentru tine, pentru partidul tau si pentru clanul tau. Ai provocat scandal dupa scandal, incercand sa-mi distragi atentia de la ceea ce vreau eu, ca sa ma gandesc numai la ceea ce vrei tu. Ai promis ceva si ti-ai luat cuvantul inapoi de zeci de ori, incercand sa ma prostesti in fata. Ai pus in functii si in demnitati publice oamenii tai, care s-au dovedit a fi niste incompetenti cu o singura calitate: slugarnicia fata de tine!

Poate ca tu stii mai bine ce calitati personale o avea doamna Udrea, dar eu am vazut doar nesimtire, incultura si clientelism politic. La fel, si la prietena dumneai si a ta, doamna Ridzi...".

Cetateanul de bun-simt il mai acuza in scrisoarea sa electorala pe seful statului ca si-a promovat fiica in postul de europarlamentar. "Apropo, fiica mea, care acum cinci ani era in clasa a IV-a, se apropie acum de varsta majoratului. Ce zici, crezi ca are vreo sansa sa ajunga europarlamentar, ca EBA aia mica, a ta?!", se mai arata in textul acestei scrisori care a ajuns in aceste zile in cutiile postale ale alegatorilor.

Traian Basescu mai este acuzat ca nu s-a comportat ca un adevarat sef de stat, ci "ca un sef de trib, obsedat de putere. Esti un om meschin si rau, caruia nu-i pasa decat de sine insusi si care ar face orice ca sa ramana in fruntea bucatelor. In cinci ani de mandat, ai avut o singura realizare: nesimtirea la putere in Romania!".

Semnatarul scrisorii il asigura pe seful statului ca pe 22 noiembrie va merge la vot si il va vota pe Crin Antonescu, "un om de bun-simt" impreuna cu care va scoate Romania din criza.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Crin Antonescu campanie electorala, #scrisoare alegator Basescu, #revolutia bunului simt , #Crin Antonescu