Udrea: Nastasiu a vrut sa il santajeze pe Traian Basescu

Luni, 16 Noiembrie 2009, ora 23:34
3487 citiri
Udrea: Nastasiu a vrut sa il santajeze pe Traian Basescu
Foto: newschannel.ro

Ministrul interimar al Turismului, Elena Udrea, l-a acuzat luni seara pe fostul procuror Ciprian Nastasiu ca a vrut sa il santajeze pe presedintele Traian Basescu.

Intrebandu-se de ce, impreuna cu alte 15 persoane, a fost monitorizata intr-un dosar disjuns din cel referitor la privatizarile strategice, Elena Udrea l-a acuzat pe Ciprian Nastasiu ca isi simtea (in 2008, n.red) amenintata pozitia si a incercat sa il santajeze pe Traian Basescu punand sub acuzare o serie de politicieni.

"Nu trebuia sa puna neaparat ceva pe masa - punea numele unor apropiati din jurul presedintelui intr-un scandal, ceea ce sigur, nimeni nu si-ar dori", a declarat Elena Udrea, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

"In calitatea de consilier in Administratia Prezidentiala aveam ca atributii primirea de memorii, primirea oamenilor in audiente. In acea perioada am aflat de acei baieti destepti din energie si este o situatie care se perpetueaza si astazi.

Alro Slatina era un mare consumator de energie, trebuia sa cumpere energie scumpa de la baietii destepti care cumparau energie ieftina la stat. Nu cei care cumpara de la baietii destepti sunt destepti, ei sunt fraierii care cumpara la pret dublu. De ce am fost ascultata in 2008, la trei ani dupa ce am plecat din postul de sef al Cancelariei prezidentiale, daca existau suspiciuni asupra mea?", a mai afirmat Elena Udrea.

Pe de alta parte, ministrul interimar al Turismului, Elena Udrea, a declarat tot luni, dupa o conferinta de presa, referitor la declaratiile fostului procuror Ciprian Nastasiu, ca daca monitorizarea sa s-a facut in mod legal, ea "nu are nicio problema".

Fostul procuror Ciprian Nastasiu, sanctionat din cauza dosarului Omar Hayssam, a declarat luni ca ancheta, inainte de a fi revocat, implicarea unor politicieni precum Theodor Stolojan, Elena Udrea, Dan Voiculescu in dosarul spionajului energentic, in care i-a interceptat timp de o luna.

Astfel, Nastasiu a afirmat ca, pe 2 iulie 2008, cu o zi inainte sa fie revocat, el ceruse prelungirea autorizatiei de interceptare pentru mai multe persoane din dosarul spionajului energetic. Numele acestora erau si ale unor apropiati ai presedintelui Traian Basescu.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Nastasiu santaj Basescu, #Elena Udrea monitorizata, #dezvaluiri Cirprian Nastasiu , #Elena Udrea
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Nastasiu !?? Pai nu el a contribuit la eliberarea mafiotului ? Si se mai mira acum ca a fugit , sau ce vrea sa spuna ?