Udrea, mai simpatizata decat Basescu... pe Facebook

Vineri, 20 August 2010, ora 15:17
2225 citiri
Udrea, mai simpatizata decat Basescu... pe Facebook

Presedintele Traian Basescu nu se bucura de prea multa simpatie pe Facebook, seful statului fiind intrecut la numarul de fani chiar de Elena Udrea, fosta sa consiliera.

Traian Basescu poate fi gasit pe reteaua de socializare pe doua pagini, insa niciuna nu este oficiala. El are pe una dintre ele 541 de prieteni si pe o alta 558, potrivit Evenimentul Zilei.

In schimb, ministrul Turismului are 3.024 de fani, iar pe pagina isi promoveaza de regula blogul sau discursurile.

Nici Emil Boc nu se prea bucura de popularitate pe Facebook. Fostii premieri Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu il depasesc pe actualul prim-ministru la numarul de fani.

Astfel, daca Nastase are 98 de fani pe o pagina si 4.547 de prieteni pe alta, iar Tariceanu se poate lauda cu 1.229 de prieteni, Boc are in lista doar 62 de fani. El ar fi pe ultimul loc la numarul de prieteni. Are mai putini chiar si decat Marian Vanghelie, care a adunat pe o pagina 643 de prieteni.

In acelasi timp, Crin Antonescu a adunat pana acum 10.734 de fani. Liderul liberal posteaza foarte des pe Facebook si de cele mai multe ori isi promoveaza in acest spatiu discursurile, aparitiile media sau postarile pe blog.

Si Mircea Geoana, presedintele Senatului, are doua pagini pe reteaua de socializare: una pentru fani, unde a adunat un numar de 3.460 de utilizatori, si o alta personala cu 4.986 de prieteni.

Fostul lider al PSD este, se pare, mai popular decat actualul presedinte. Victor Ponta are 1.199 de prieteni si o pagina de fani cu 28 de utilizatori si isi gaseste timp sa-si posteze propriile ganduri despre actualitatea politica sau sa stea de vorba cu cei pe care i-a adaugat in lista.

Insa, primul in top, cu cei mai multi fani pe Facebook, este Remus Cernea, lansat in politica acum mai putin de un an, la prezidentialele din 2009. Cernea are doar pagina pentru fani si pana acum i-au dat "Like" 18.867 de utilizatori.

Remus Cernea ii intrece la numarul de fani chiar si pe primii trei clasati in cursa pentru fotoliul de presedinte de anul trecut: Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu.

Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Cum trec partidele peste mesajul anticorupție aruncând în cursa pentru locale candidați certați cu legea
Deși de-a lungul timpului au spus că se delimitează de acțiunile colegilor certați cu legea, iar unii chiar au strâns electorat în jurul „luptei anticorupție”, astăzi, partidele își...
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale? Băsescu: ”Spuneţi-mi care din partidele astea ar fi de acord să susţină candidatul celuilalt? Eu zic că niciunul”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat duminică seara, 28 aprilie, că nu vede posibilitatea ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale. „Nu. Spuneţi-mi...
#Elena Udrea Basescu Facebook, #Udrea Basescu popularitate Facebook , #Elena Udrea