Traian, prezidentul nabadaios (Opinii)

Luni, 18 Februarie 2013, ora 11:06
3166 citiri
Traian, prezidentul nabadaios (Opinii)
Foto: vreaudreptate.ro

S-a plictisit Traian Basescu si a mai dat o tura pe la B1, in vizita la prietenul Turcescu, pentru a mai explica natiunii cum sta treaba. Dupa aceea, a mers si pe la Vatican pentru a-l mai prinde pe Papa in exercitiul functiunii, pana nu se retrage. Papa Benedict al XVI-lea, nu domnia sa.

De cate ori castiga o lupta contra PNL-ului si PSD-ului, Basescu tine sa isi zdrobeasca aliatii. Asa ii facu acum si lui Vasile Blaga, pe care il acuza mai nou de decizii gresite la carma PDL-ului, facandu-l responsabil oarecum pentru "fesenelizarea" partidului, caderea guvernului Ungureanu in 2012 si dezertarea "tradatorului" Frunzaverde.

Daca tot iesi in fata natiunii, presedintele Romaniei a tinut sa il scoata de la naftalina si pe Emil Boc, exilat pe la Cluj, acolo unde a facut marea fapta de a castiga inca un mandat la primarie. Lui Traian Basescu ii este dor sa faca jocurile pe scena noastra politica. Primele sale decizii sunt de a o propulsa pe Elena Udrea si de a-l reactiva pe sprintarul Emil Boc. Departe de domnia sa gandul retragerii la o pensie linistita, intr-o vila cu vedere la lac.

Doamnei Elena Udrea ii mai ajusteaza putin fusta, ii mai taie din tocuri, ii da o sacosa de rafie in loc de "vuitoanele" cu care fosta lui consiliera de la Golden Blitz este obisnuita, iar totul este pregatit pentru un inceput nou. Modelul omului din popor i-a prins bine actualului presedinte al tarii, sa vedem daca o va prinde si pe favorita sa. Nu pare sa o doreasca deocamdata ca succesoare a domniei sale in fotoliul de la Cotroceni, ci doar la conducerea PDL-ului, cladindu-i din aproape in aproape o cariera mare in politica romaneasca.

Ni se facuse dor de vechiul Traian, presedintele nabadaios, chiar daca prea umoral in dese randuri. Acum sta la taclale cu ziaristii prin parcari, prin cafenele, le da o bere si portocale de sarbatori si ii jigneste maine, dar este Traian Basescu cel adevarat. Un "presedinte jucator" care sta la cutie, in deplina liniste, si il lasa pe "dottore" Ponta sa isi faca de cap este o ipostaza neobisnuita pentru Traian Basescu.

Iata ca a venit timpul sa i se faca mila si de Adrian Nastase, nedreptatit, in viziunea lui Traian Basescu, de condamnarea pentru o gainarie, si nu pentru ceva mai mare, pe masura prestantei sale. Asteptam cu nerabdare zilele in care Traian Basescu isi va plimba nepotul prin parc, pardon, il va duce la terasa, asa cum singur a tinut sa sublinieze. Il va astepta acolo si pe "Jiji", la un pahar de vorba si lapte pentru cel mic, in amintirea vremurilor si spriturilor din anii gloriei apuse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#traian basescu emil boc elena udrea, #Victor Ponta Crin Antonescu, #politica pdl psd pnl , #PDL