Traian Basescu: Voiculescu e vai de steaua lui, pusese ochii pe terenurile mele

Luni, 14 Iulie 2014, ora 18:44
7682 citiri
Traian Basescu: Voiculescu e vai de steaua lui, pusese ochii pe terenurile mele
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu a comentat, luni seara, noile inregistrari din dosarul Mircea Basescu - Bercea Mondialu, in cadrul unei conferinte de presa la Palatul Cotroceni.

Intrebat de reporterul Antena 3 daca il cunoaste pe Marian Capatana, seful statului a raspuns: "Are nevoie Voiculescu de asta?".

Traian Basescu a apreciat ca Dan Voiculescu "este vai de steaua lui" si ca este suparat ca familia prezidentiala a cumparat terenurile in comuna Nana din Calarasi.

Basescu, dupa intalnirea cu Ponta: Reducerea CAS, o masura electorala pripita, populatia va plati

"Inteleg ca e vai de steaua lui cu pamanturile. Va aduceti aminte ca televiziunea dvs s-a suparat ca familia mea a cumparat terenuri? Acum m-am lamurit de ce era suparat Voiculescu, pusese ochii si pe terenurile astea langa terenurile mele, dar vroia sa le arendeze cumva, nu doar cele 2.000 de hectare pe care le are langa terenul meu", a declarat, de la Cotroceni, seful statului.

Noi inregistrari in cazul Mircea Basescu - Bercea Mondialu: "Am intrat intr-un rahat, nu ma spala 200.000 de euro"

Noi inregistrari in cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial, care ar prezenta o discutie intre Marian Capatana si Izaura Anghel, au fost facute publice, duminica seara.

In primul set de inregistrari publicat de Antena 3, Marian Capatana, cel care ar fi intermediat spaga intre fratele presedintelui si Bercea, i-ar spune Izaurei Anghel, fiica lui Bercea Mondial, ca "inregistrarile nu trebuie publicate" si "trebuie sa terminam cu circul".

Basescu, "vecin" de terenuri agricole cu Voiculescu: Pot sa utilizez acel pamant ca pe mosia mea, el nu

Presedintele Traian Basescu a comentat, joi, faptul ca este "vecin" de teren agricol cu Dan Voiculescu, in sudul Romaniei, afirmand ca fondatorul Intact "a preferat sa apeleze la pamantul statului si sa nu-si plateasca arenda".

Comentand faptul ca o firma controlata de Dan Voiculescu, Agro Seed Muntenia SRL (fosta Agro Grivco), ar fi luat in 2013 in arenda 2.600 de hectare de teren de la Agentia Domeniilor Statului, pe raza localitatilor Gostinu si Baneasa din judetul Giurgiu, fara licitatie, prin incredintare directa de contract, presedintele a spus ca pamantul sau din judetul Calarasi este unul platit, iar al lui Voiculescu nu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Traian Basescu Voiculescu, #Traian Basescu reactie Capatana, #Traian Basescu terenuri Nana, #Basescu terenuri Voiculescu , #presedinte