Traian Basescu, veste de la judecatori in dosarul fratelui sau

Luni, 04 Mai 2015, ora 18:145632 citiri
Traian Basescu, veste de la judecatori in dosarul fratelui sau

Judecatorii de la Tribunalul Constanta au respins audierea fostului presedinte Traian Basescu in dosarul in care fratele sau, Mircea Basescu, este arestat.

Cererea de audiere a fostului sef de stat a fost facuta de avocatul familiei lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, potrivit Stiripesurse.ro.

Avocatul Pavel Abraham a solicitat ca in dosar sa fie audiati, in calitate de martori, atat fostul presedinte, cat si cumnata acestuia Doinita Basescu si fostul consilier prezidential Dorel Onaca.

Basescu, despre fratele sau: O inscenare! Antena 3 face jurnalism de prostitutie (Video)

Magistratii au acceptat doar ca Doinita Basescu sa dea explicatii in acest dosar.

Avocatul Pavel Abraham a anuntat ca va cere instantei audierea lui Traian Basescu si Dorel Onaca, dupa ce intermediarul spagii de 600.000 de euro, Marian Capatana, a spus ca o parte din bani au ajuns la fostul presedinte, iar consilierul sau de la acea vreme ar fi stiut.

Avocatul familiei lui Bercea Mondial cere ca presedintele sa fie citat ca martor in dosarul fratelui sau

Mircea Basescu este arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat spaga de la familia Anghel, pentru a interveni in justitie, astfel incat Bercea Mondial sa fie eliberat din inchisoare.

Rudele lui Sandu Anghel si intermediarul banilor au declarat ca o parte din mita de 600.000 de euro a ajuns la Traian Basescu, pentru ca acesta sa intervina in justitie pentru eliberarea interlopului din penitenciar.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News